arven_andomil (03-07-08), Emperatour (03-07-08), HamidFULL (04-07-08), Labyrinth (03-07-08)
همکار سابق انجمن
این متن قدیمی هست ولی قرار دادنش خالی از لطف نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (03-07-08), Emperatour (03-07-08), HamidFULL (04-07-08), Labyrinth (03-07-08)
|
|
کاربر افتخاری
من تونستم بخونمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه کی خوندش؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
همکار سابق انجمن
من خودمم هم تونستم بخونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
مدیر سابق انجمن
منم خوندمش
:D
SSA Super V.I.P
منم خوندم ، جالب بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
در کمتر از 10 ثانيه قابل خوندن بود!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظر من تنها کسانی میتوانند سریع بخوننش که متون انگلیسی زیاد مطالعه کرده باشند
و کلا میشه گفت میزانی میتونه باشه واسه مطالعهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
بنده هم تونستم بخونم
جالب بود
من هم خواندمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جالب بود
شاخه گلی برای شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (05-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks