کاربر شهرسختافزار
درود بر عزیزان
دیروز در بازار کامپیوتر بودم و قیمت یک کیس گرین را گرفتم و به من گفت 93 تومن.
20 دقیقه بعد دوباره مراجعه کردم و گفتند 84
در لابلای صحبت ها و گفتگو که با فروشنده داشتم دوباره قیمت رو پرسیدم و گفتند 88 !!!
آیا این فروشنده اگر به مغازه گوشت فروشی بره و قصاب این طوری بهش قیمت بالا و پائین بده. صحیح هست؟
به نظر شما دلیل اینکه فروشندگان حداقل یک لیست قیمتی ثابتی برای خودشان ندارند . چیست؟
من دوست ندارم بگم همه،اما واقعیت این هست که اکثریت همین طور هستند. و سود مشخصی قائل نیستند و به قیافه مشتری،قیمت رو تعین میکنند!!
دوستی داشتم و میگفت به علت نبود نظارت در بازار و سود بالای فروشندگان مخصوص در چند سال اخیر این قضیه به وفور دیده میشود.
متاسفانه این قضیه حتی تو بازار موبایل و لوازم صوتی اینگونه نیست که در آشفته بازار کامپیوتر این طوری شده! (اگر هم باشه به این شدت نیست)
نظر شما عزیزان چیه؟
آخرین ویرایش توسط iranch در تاریخ 02-05-14 انجام شده است
|
|
کلا این داستان توسط بعضی از نمایندگان فروش بعضی از شرکت ها که به زیر فروشی معروف هستند و فقط قصد صدور فاکتور بیشتر و تخفیف هایی که از شرکت وارد کننده و تولید کننده میگیرن باعث قیمت اصلی بصورت ثبت شده نباشه و دست فروشنده برای قیمت باز باشه .
سلام دوست گرامی؛
اصلی ترین دلیل، نوسانات قیمت ارز هست. مطابق با اون به شما قیمت داده میشه که بروزترین شیوه ی ارائه ی قیمت هست که در لحظه متغیره.
بازار تهران به این شکل هست اکثراً و شما اگر ساکن تهران باشید، باید این موضوع برای شما جا افتاده باشه.
یکی از اقوام بنده که به بازار موبایل ایران مراجعه کرده بود، قصد خرید گوشی موبایل گلکسی سامسونگ داشت. میخواست قیمت بگیره، قیمت ها کاملاً متفاوت بود! بهش گفته بودن 10 دقیقه بشین ببینم اوضاع دلار چه جوریه، شاید قیمت ارزون تر براتون در اومد! جالبه فروشنده تماس می گرفت هر 10 دقیقه، می گفت آقا دلار چنده؟! مشتری پیشم نشسته! اون طرف پشت تلفن قیمت دلار رو می گفت و این فروشنده مطابق با نوسانات دلاری، قیمت همون لحظه رو به مشتری ارائه می داد!
حالا کالاهای شرکتی معمولاً خیلی اینطور نیست. اما کالاهایی مثل پردازنده های اینتل که وارداتی و بدون گارانتی هستن، شدیداً اینطوره و در 10 دقیقه، می تونه متغیر باشه. دقیقاً به همین خاطره که در بین قطعات کامپیوتر، پردازنده های اینتل، بیشترین نرخ نواسانات و جا به جایی قیمت رو در بین تمامی قطعات کامپیوتر دارن! بنده روزی 4 بار قیمت های پردازنده های اینتلم رو تغییر میدم!! یعنی البته دست من نیست. قیمت بازار روزی چهار بار برای بنده، متغیره! حالا واسه اون کله گنده های بازار همانطور که گفتم، هر 10 دقیقه متغیر هست تا ساعت 5-6 بعد از ظهر که بازار ارز تعطیل میشه و تا پایان شب قیمت تمامی قطعات بدون تغییر ثابت باقی می مونه.
بهتون توصیه می کنم ساعت 6 عصر به بعد اقدام به خرید قطعات الکترونیکی کنید که بازار نوسانات ارز تا اون موقع تعطیل شده اس و آخرین نرخ مبنا، طبق آخرین گزارشات نرخ ارز در کشور خواهد بود.
کاربر شهرسختافزار
سلام
فقط واسه پيداكردن قيمت اصلي بهترين راه پوشيدن كفش آهني هست -برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرش جان دیگه از وقتی تن تاک اومده کسی کفش آهنی نمیپوشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks