این عشقولانه من بید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عشقولانه من بید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
[quote=arven_andomil;77142]این عشقولانه من بید
سلام . چه دسکتاپ خلوت و بی روحی داری...! این عکس کیه که گذاشتی ؟! چقدر هم بی کیفیته ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (19-04-08)
سلام . چه دسکتاپ خلوت و بی روحی داری...! این عکس کیه که گذاشتی ؟! چقدر هم بی کیفیته ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/quote]
مرسی وحید جون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا حالا کسی بهت گفته خیلی آدم رکی هستی؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( به عبارت دیگه رو دست من بلند شدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در مورد خلوت بودنش ، خودم اینجوری دوست دارم . دلیلی نداره برای هر برنامه شونصدتا ( به قول لیلی ) shurtcut داشته باشم. تازه اگه ببینی درایوهای کامپیوتر چه قدر مرتب هستن اون وقت چی میگی؟؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی وحید جون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا حالا کسی بهت گفته خیلی آدم رکی هستی؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( به عبارت دیگه رو دست من بلند شدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در مورد خلوت بودنش ، خودم اینجوری دوست دارم . دلیلی نداره برای هر برنامه شونصدتا ( به قول لیلی ) shurtcut داشته باشم. تازه اگه ببینی درایوهای کامپیوتر چه قدر مرتب هستن اون وقت چی میگی؟؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/quote]
من پس نباید دسکتاپم رو بزارم...چون من هم 4 تا آیکون دارم.
دسکتاپ پروین از مال من شلوغ تره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
arven_andomil (15-01-09), bill geits (30-08-11), D J V A H I D (15-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks