سلام دوستان. من مونیتور سامسونگی داشتم ک خسلس راضی بودم و علیرغم تبلیغ شرکت مبنی بر کارامد بودن مدل t1900 این مونیتور رو فروختم. این مونیتور بعد هفت ماه خراب شد و من برای گارانتی هر چ بهتر ب تهران فرستادم. این جریان دوباره 6 ماه بعد تکرار شد و همین مسیر رو طی کرد. مونیتور من تا اسفند 89 اعتبار داشت. روز 26 اسفند باز معیوب شد که اینبار ب مرکز گارانتی شهرستانمون رفته و توضیح دادم قبلآ این مشکل 2 بار پیش اومده و ب مرکز سام سرویس تهران رفته. علیرغم اینکه گارانتی رو ب پایان بود و برای اینکه از زیرکار درروی کنند گفتند ب تهران ارسال کنم و من ب مرکز سام سرویس تماس گرفتم ک با لحن تند خانمی پشت تلفن مبتنی بر عدم ارسال مونیتورم مواجه شدم. گفتم خانم محترم! وظیفه ی شماست تا گارانتی رو قبول کنید و هیچ ربطی ندارد وک بگویید 15 روز قبل و بعد عید کالا رو تحویل نمیگیرید. علیرغم اینکه 2 بار این مشکل برای من پیش اومده و این بار سومه و اینکه دیگه گارانتشی تموم میشه. خلاصه با جر و بحث و .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با مرکز گارانتی شهرمون تماس گرفتند ک با ایشون هم کل کلی داشتند و مونیتور من با هزار بلا به گارانتی آبادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رفت.
با گارانتی های محصولات زیادی کار کرده ام. مثلآ مادیران ، من خیلی راضی بودم مثلآ آواژنگ. !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی حقیقت اینه سامسونگ فقط فقط فک فروش و تبلیغ کاذب مبتنی بر مشتری مداری و خدمات پس از فروشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه اینکه الان 15 اسفنده ، دانشجوی مملکت و کلی کار روی سرم ، امروز رفتم گارانتی میگه هنوز قطعاتش رو از تهران نفرستادن! آخه اینم شد حرف؟ دیگه خلاصه اینکه پشت دستمو داغ کنم کالایی بنام سامسونگ بخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سید رضا میرخاندوزی، شهرستان آزادشهر
Monitor Samsung T 1900 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks