Keih@n.G (08-05-08)
حق آب و گل داره
چنتا سوال.
با داادشت دعوا میکنین؟ کیف میده نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خونه عموت دقیقا کدوم خیابونه ؟ :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهل کاشتن ملت هستی یا سرموقع میرسی همیشه؟
شده با دخترا دعوا کنی و گیس و گیس کشی راه بندازی؟( دوران دبیرستان منظورمه بیشتر)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینارو یکیشو انتحاب کن
پیتزا یا کباب؟
خونتون. خونمون. اتاق تمساح ها :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شعر علاقه داری؟ شعر نو چی؟
روزنامه میخونی؟
فیلم کمدی دوس داری یا عشقی؟(خالی نبندیا)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پسرا رو میبینی فیس و افاده میای یا میگی میخندی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08)
حق آب و گل داره
Keih@n.G (08-05-08), PCminister (08-04-08)
اونایی که من دوست دارم 10 تا نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi Hero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فیلم ایرانی : لیلا ,سنتوری (یادم نمیاد بقیش )
فیلم خارجی :So Far So Close,God Father 1,2,3 . lord of the ring 1,2,3 , soon world of war craft
کارگردان : علی حاتمی . سیروس مقدم .داریوش مهرجویی و بهرام بیضایی و عباس کیارستمی و مخملباف
بازیگر زن :لیلا حاتمی .فاطمه معتمداریا .ثریا قاسمی
بازیگرمرد:علی مصفا . شریفی نیا . حامد کمیلی
Emperatour (08-04-08), Keih@n.G (08-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. اره میگرم به اندازه سه قدم فاصله گرفت شوت میکنم شمارشو تو جوق
2. اگه بذارن 12 ولی چون تو خونه ی ما راه نداره 7:30
3.یاده مدرسه مون
4.داد نمی زنم نیشم تا بنا گوش باز میکنم
5. کی گفته باید تشکر کنم وظیفش بوده هرچی یاد داده
6.وجود داشتن که وجود داره ولی کم کم داره کم رنگ میشه
7.اونم به نویه ی خودش واسه خرد سالان خوبه
سلامت باشی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک.گیف سیو کن
ببین 3 تا سوالت دقیقا برمیگرده به این که شما باید هر فریم از انیمیشن رو توی یک لایه ایجاد کنی و بقیه ی لایه ها رو مخفی کنی.
یعنی مثلا ببین شما میخوای فریم 1 رو ایجاد کنی. میای اول یه لایه ایجاد میکنی که تصویر این لایه مربوط میشه به فریم 1.
حالا فریم 2 رو میخوای ایجاد کنی. بازم یه لایه ی دیگه درست میکنی و اینبار لایه ی دومی مربوط میشه به فریم 2. تو این حالت اول باید لایه ی 1 رو مخفی کنی تا فقط لایه ی 2 دیده بشه. و ...
حالا وقتی این عمل رو انجام بدی میتونی روی تک تک لایه ها عملیات مختلف رو انجام بدی. مثلا اگر بخوای فریم 1 یه قسمتی ازش پاک بشه کافیه یه قسمت از لایه ی 1 رو پاک کنی و ... همینطور درباره ی Rotate.
اما در مورد زوم اوت کردن چون این عمل رو نمیشه روی طرح ذخیره کرد و فقط برای کمک به طراح هست نمیشه رو تصویر پیاده کرد.
اگر جایی رو متوجه نشدی بگو توضیح بدم.
پنج. بیخال میشویم
شیش.فک کنم کارتی که واسه داداشم زدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (08-04-08), Keih@n.G (08-05-08), Quick (08-04-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید1.نه زیاد داداشم بچه خوبی مثه تو نیستکه هی ابجی تو اذیت میکنی
2.اون میدون میوه تره بارو که خوب بلدی تو اون خیابون
3.هر وقت سعی میکنم به موقع برم نمیشه اهل کاشتنم اونم چه کاشتنی
4.من خودم به شخصه نه ولی دوستام بودم من سوا کردم
5.فقط کباب
7.خونه ی شهریار اینا .کرگدن .
8.شعر زیاد دوست نمی دارم
9.اره میخونم .(یادش بخیر یاس نو .شرق . وقایع انفاقیه)
10.جنگی تروریستی دوس دارم
11.بنده سعی میکنم اصلا پسر نبینم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون کاری میکنم که وقتی یه دختر میبینم
Emperatour (08-04-08), I M A N (08-04-08), Keih@n.G (08-05-08), PCminister (08-04-08)
|
|
कभी हार
همه را برق ميگيره ما را مادر اديسون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطف عالي مستدام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
2sib (08-04-08), Keih@n.G (08-05-08), PCminister (08-04-08)
کاربر شهرسختافزار
اگه یه پسری بهت متلک بگه چه کار میکنی؟ (متلکی که واقعا جوندار باشه و نشه بهش بی اعتنایی کرد!)
از بین ای8 تا یکیشو انتخاب کن لطفا!
1- همچین میزینی زیر فکش که با برف سال دیگه بیاد پایین؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- به این حالت دنبالش میفتین و تا جد وآبادش رو جلو چشمش نیارین ولکنش نیستین؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- خیلی موقر و متین به روی خودتون نمیارین و با یک نگاه عاقل اندر صفیح قضیه را ماستمالی میکنین؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- شروع میکنین به بگو بخند! و صمیمی میشین!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- همونجا میشینین گریه میکنین؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- پسره را تحویل منکرات میدین؟! و به این حالت بهش میخندین؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- یه چیزی میگین که تا فلان جاش بسوزه و دیگه غلط بکنه که دیگه از این غلطا بکنه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- هیچکدام از موارد فوق یا بخشی از موارد فوق یا بدتر از موارد فوق که دراین صورت خواهش میکنم توضیح بدین.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
از این گزینه هایی که گفتی هیچ کدومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خودم زیاد زحمت نمیدم اگه دیدم دوباره تکرار کرد امار میدم بچه ها سه سوت شکمشو از اون کارا کنن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (08-04-08), Keih@n.G (08-05-08), PCminister (08-04-08)
از اون حرفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایه تون کم نشه
مدرسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks