سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخی مرسی چه مهربون
سلامت باشی
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخی مرسی چه مهربون
سلامت باشی
Keih@n.G (08-05-08)
|
|
بله خب ... نوبتی هم باشه نوبت لیلی خانم هنرمنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین اولش بگم اون آواتار قبلیت خیلی قشنگتر بود . این یکی یه جوریه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن باید به همه سولا هم جواب بدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 : اگه یه آقا پسری تو رو دید و بت شماره داد , ازش می گیری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بگو آره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 : صبحها کی از خواب بلند میشی ؟
3 : این جمله تو رو یاد چی میندازه ؟
دوست را زیر باران باید دید
4 : وقتی که خیلی خیلی خوشحال میشی چیکار می کنی ؟ داد می زنی ؟
5 : اگه بخوای از معلم کلاس اولت تشکر کنی بش چی می گی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 : فکر میکنی مرد سالاری هنوزم تو جامعه ما وجود داره ؟
7 : نظرت درباره Paint ویندوز چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
Keih@n.G (08-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. اره میگرم به اندازه سه قدم فاصله گرفت شوت میکنم شمارشو تو جوق
2. اگه بذارن 12 ولی چون تو خونه ی ما راه نداره 7:30
3.یاده مدرسه مون
4.داد نمی زنم نیشم تا بنا گوش باز میکنم
5. کی گفته باید تشکر کنم وظیفش بوده هرچی یاد داده
6.وجود داشتن که وجود داره ولی کم کم داره کم رنگ میشه
7.اونم به نویه ی خودش واسه خرد سالان خوبه
سلامت باشی
Emperatour (08-04-08), Keih@n.G (08-05-08)
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks