1 - این چند روزه دائم اشاره کردی که وقت کمی داری!!! مگه پروژه خاصی انجام میدی؟
آره ... هم کلاسهام خیلی سنگینه ... ( آموزشگاه تعمیرات سخت افزار ... الکترونیک ... شبکه ... زبان انگلیسی ) و جدیدا داریم رباتی طراحی میکنم ... ونیز کار بنایی و سر ساختمون و ... و ... و ...
2 - نکنه افتادی توی کار فاچاق؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کراک و شیشه کار میکردیم که اونا دیگه قدیمی شدن ... الان زدیم تو کار نخ ... کریستال ... زولی و ...
بلا نسبت ... داش وحید و قاچاق ... !!! :دی
3 - تصمیم نداری دیگه یاهو بیای؟
خاطرات خوبی گفتم ازش ندارم ... حالا شاید روزی دوباره نظرم برگشت ... خدا رو چه دیدی ؟!
4 - اهل وبلاگ نویسی نیستی؟
قبلا وبلاگ داشتم ... الان که دیگه نه وقتشو دارم نه حوصلش رو ... سعی میکنم اگه وقت آزاد داشتم صرف PCN کنم !!!
5 - اگه ازت دعوت کنن که به عنوان مجری یه جشن بری با توجه به این که میگی کم رویی میری؟
اگه با هل و ززور باشه آره ... پایین اومدنمم اون موقع کار حضرت فیله !!! چون اگه گرم شدم دیگه ول کن ماجرا نیستم !!!
6 - چجور کتابایی رو مطالعه میکنی؟
طنز بیشتر و اطلاعات عمومی و ...
7 - چقدر با کامپیوترت بازی میکنی؟ قبلا چقدر بازی میکردی؟
خیلی بازی میکردم ... هنوزم بازی میکنم ... حالا دارم کال آف خوارز 2 بازی میکنم ... اگه فرصت باشه حتما بازی میکنم ... راستی سوکر 09 شرطی هم میزنیم ...!!!
8 - به نظرت فیلمهای ایرانی ارزش دیدن دارن؟
من هر از گاهی نگاه میکنم ... ولی در کل نه !!!
9 - یه مقایسه کلی بین فیلمهای جدید و قبل از انقلاب میکنی؟
این که مشخصه !!! ما بعد از انقلاب همه چیزمون رو از دست دادیم ... فرهنگمونم داره فراموش میشه ...
10 - چه حسی داری صندلی داغ داره تموم میشه؟
هم خوشحالم هم ناراحت ... ولی واسه رعایت حق دیگرون میکشم کنار !!! 5 روز هم بنظرم خوب بود ولی یکم بالا بود بگی نگی !!! در کل مرسی !!!

Bookmarks