الکترونیک تا حدی فایده نداره . باید کامل بلد باشید و مسلط به نقشه خوانی و گرنه هیچ کلاسی براتون مفید نیست .
با سلام
من میخواستم برم تعمیرات لپ تاپ و تبلت و... را یاد بگیرم و دنبال اموزشگاه معتبر توی تهران می گردم تا اموزش ببینم با توجه به اینکه متوجه شدم این اموزشگاه هیچ کدام شان تحت نظر سازمان فنی و حرفه ای نیستند و خصوصی هستند و می گویند قشنگ یاد نمی دهند !! حالا نمی دانم چکار کنم !!! اگر اموزشگاه معتبر سراغ دارید لطفا معرفی کنید!
الکترونیک را هم تا حدی می دانم !!
سپاس
|
اگه منظورتان شماتیک خوانی و .. هست که بلدم کلا مدار را بردبرد زیاد بستم و pcb هم بلدم درست کنم و کیت هم مونتاژ کردم و...... و قطعات را هم تقریبا میشناسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی تعمیرات لپ تاپ و تبلت بیشتر با قطعات smd سر و کار داریم تا dip گمان کنم(که من بیشتر با dip کار کردم) ! بعد اش اینکه بعضی از اموزشگاه ها خودشان مثل اینکه کلاس الکترونیک پایه برگزار می کنند به عنوان پیشنیاز و..
شما اگر اموزشگاه معتبر سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
سپاس
طرز کار قطعات مهم هست . روش قرار گرفتن روی برد مهم نیست . smd-dip بودن مهم نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزشگاه ها خیلی متفاوت نیستند . تقریبا فصل بندی آموزشیشون یکیه . فقط یکسری مسائل را ازشون رد میشن .
خانه سخت افزار نسبتا خوبه
lakers (24-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks