javaheri69 (22-08-16)
به نظر من سایت بهترین گزینه هست
دستتون برای دیزاین و امکاناتش بیشتر باز هست
میتونید بکاپ بگیرید و ...
javaheri69 (22-08-16)
دوست عزیز میشه بگین هزینه حدودا چقدر میشه برای یک سایت بزنم..با همون IR که معمولا کمتر هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط timsar1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دامنه که 5000 تومن
هاست هم 200 300 مگ سالیانه 15 تومن و حتی کمتر هم میشه پیدا کرد
javaheri69 (22-08-16)
خیلی خوبه که اینطوری..هزینه ش حدودا 1 ساله چقدر در میاد؟؟میشه بگین من الان از کجا شروع کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط timsar1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روال کلی کار:
1.خرید دامنه
2.خرید هاست
3.نصب مدیریت محتوی
4.پیدا کردن قالب مناسب و شخصی سازی
5.گذاشتن مطلب و شروع کار
یک ساله هم گفتم 20 به بالا
هاست یه گیگ ماهیه 3 تومن هم پیدا میشه
کلا نگران هاست نباشید دستتون خیلی بازه
افر های مختلفی میتونید پیدا کنید
javaheri69 (22-08-16)
بسیار عالی ..ممنونم..فقط میشه بگین من از کجا شروع کنم از چه سایتی بخرم..مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط timsar1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
timsar1 (22-08-16)
ارسال شد خدمتتون
javaheri69 (22-08-16)
تنکس..فقط هاست پیدا نکردم از اون سایتی که دادین..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط timsar1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
timsar1 (22-08-16)
|
جا داره از دوست عزیزم تیمسار 1 نهایت تشکر رو بکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی به من کمک کردن..
.یک سوال داشتم برای اینکه رو سایتم درگاه اینترنتی بزنم ایا باید بانک برم یا ن اینترنتی میشه ثبت نام کرد؟؟کدوم درگاه اینترنتی بهتره؟؟
درگاه بانک که دردسرش زیاده
میتونید از درگاه های واسط استفاده کنید
که تنها هزینه ش موقع دریافت پول هست
مثلا 1 یا نیم درصد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks