7970 (05-10-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام بر همه ی شما دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مدت سه ماه هست که سایت من راه انداری شده ، و در زمینه ی نقد و بررسی همه چیز ، از لوازم کامپیوتری تا لوازم آرایشی! فعالیت میکنه ، و محدود به چیز خاصی نیست ، نکته جالب اینه که هدف ما بیشتر، ایجاد بستر لازم برای انتقال تجربیات همه ی ما از هر کالا و خدماتی هست ، یعنی اگر یک موضوع مطرح شود ، هر کس نظر خود را بیان کند تا دیگران از تجربیات آن ها استفاده کنندبخش های سایت شامل سایت اصلی و انجمن میشهآدرس ها:
سایت نقد و بررسی خدمات و کالا
انجمن نقد و بررسی کالا و خدمات
تا کنون تمامی مطالب توسط گروه ما یعنی من و دوست ناشناسم و آقای میرزرگر که همه اینجا میشناسنشون ، نوشته و انتشار داده شدهپس مدیریت چنین سایتی فوق العاده سخت است و تا کنون حدود 45000 کلمه توسط ما در این سایت نوشته و انتشار یافتهحال که دوران آزمایش و رفع نقص های سایت تمام شده ، از شما عزیزان و علاقه مندان دعوت میکنم تا برای کمک به ما بشتابید ، اگر توانایی نوشتن مطلب دارید میتوانید در سایت ثبت نام کرده و با نام خود اقدام به انتشار مطلب کنید ، اگر میتوانید مسئولیت ناظم و ناظر بودن در انجمن و مدیریت انجمن را به عهده بگیرید ، تا منبع خوب و رایگانی که از تجربیات دیگران حاصل شده داشته باشیمعلاقه مندان اعلام آمادگی کنند:دیهر گونه نظر و انتقاد هم پذیرفته می شودالبته اضافه کنم که خدمات این سایت رایگان بوده و تمامی هزینه ها توسط من تامین می شودویژگی ها:امتیاز دهی به مطالب و نظرات و در نهایت امتیاز برای میزان اعتبار یک کاربرقالب بسیار سبک سی اس اسدر انجمن قابلیت امتیاز دهی به مطالب وجود داردقالب انجمن نیز بسیار سبک و عالی طراحی شده و از کمترین مقدار عکس در آن استفاده شده
7970 (05-10-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
upppp شود دیده شود بلکه پسندیده شود!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks