سلام نوید جان.
1)تستش با چیه؟ اگه بنچ مارکه سنگین نباشه اگه فردا بتونم مییام بترکونمش!!!
2)نگفتی کولینگش چیه.
3)راستی یه سوال دیگه!اونجا که صف نبستن؟یعنی اگه برم صد در صد شرکت میکنم؟چند تا سیستمه؟
سلام نوید جان.
1)تستش با چیه؟ اگه بنچ مارکه سنگین نباشه اگه فردا بتونم مییام بترکونمش!!!
2)نگفتی کولینگش چیه.
3)راستی یه سوال دیگه!اونجا که صف نبستن؟یعنی اگه برم صد در صد شرکت میکنم؟چند تا سیستمه؟
|
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تستشون با superpi هست .
کولينگش هم که در پست هاي پيش گفتم ... گالاکسي گيگا هست . همون کولينگ آبي
صف نيست ... چون کسي اين کاره نيست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 تا سيتم رو من ديدم ولي احتمالا 4 تاست .
سلام :
اکستريم عزيز رو ملاقات کرديم ...
علي رو هم همين طور ...
ولي جا داره از مهندس عمراني براي اخلاق و شخصيت والاشون قدرداني کنم .
واقعا ما هر جور تونستيم ايشون رو اذيت کرديم ... ( همين جا ما رو حلال کنند )
علي هم يک شبه اورکلاکر شد ! امروز رکورد زد ...
ولي در کل من از اين که توي اين انجمن عضو شدم بسيار بسيار خشنودم و افتخار مي کنم .
من در انجمن ها ديگر هم قبلا بودم ، ولي هيچ کجا صميميتي رو که در بين دوستان ديدم ، در
اون انجمن ها نديدم ... انگار که من و اعضاء ديگر سالهاست که با هم رفقيم ... واقعا لذت بردم .
جوري که امروز وقتي داشتم از نمايشگاه برمي گشتم ، توي اين فکر بودم يعني من و دوستانم در
الکامپ بعدي همديگر رو مي بينيم ؟! يعني رفت تا يک سال ديگه ؟! اين که نمي شه !
آواژنگي ها ( اورکلاکرهاي گيگا ) هم ما رو گير آورده بودند و با ما مصاحبه خبري کردند !!!
من هم اين طور گفتم :
رفتار مناسب بود و خيلي صميمانه ولي سيستم ها از نظر کولينگ + رم + مين خيلي ضعيف بود !
راستي اين خبر ور بگم که اون مين خوبه سوخت !!!
يکي اومد همه ولتاژ ها رو بالا برد و مين پريد !
بگفته خودشون 450 هزار تومان پولش بود !
امروز واقعا نمايشگاه شلوغ بود ...
اين هم عکس هاي روز اختتاميه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين عکس آخر هم چيز هايي بود که ما تونستيم امروز از نمايشگاه بگيريم ...
Fusion (26-11-08), good_punisher (26-11-08), Labyrinth (25-11-08), M A H R A D (26-11-08), Majid OC (25-11-08), murizaki_2000 (25-11-08), Musketeer™ Pro (26-11-08), Olesius (25-11-08), Xtreme (25-11-08)
راستي اين خبر ور بگم که اون مين خوبه سوخت !!!
يکي اومد همه ولتاژ ها رو بالا برد و مين پريد !
بگفته خودشون 450 هزار تومان پولش بود !
طرف شناسایی نشده هنوز ؟؟؟!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fusion (26-11-08)
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين رو بگم که من داشتم تو غرفه اورکلاک گيگا با سيتم کلنجار ميرفتم و يک نفر
حدود يک ساعت کنار من ايستاده بود ...
بعضي وقت ها هم يک راهنمايي هايي مي کرد !
بعد از يک ساعت خودش رو معرفي کرد و من ديدم که کلي سرکارم !
اون هم کسي نبود جوز موريزاکي !
اثر انگشت موريزاکي روي اون مين سوخته ديده شده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پليس آگاهي در جست و جوي شخصي است که گفته شده حوالي ساعت
1 بعد از ظهر داشته با سيتسم ور ميرفته ...
شاهدان گفته اند اين شخص رو در حالي ديدند که داشته ولتاژ هاي خفن به مين و رم و CPU
مي داده .
از قاتل هنوز مشخصاتي در دست نيست ...
مقتول هم احتمالا بايد بره آواژنگ تا کالبد شکافي بشه تا پرده از راز اين جنايت برداشه بشه !
پليس آگاهي با کمک شاهدان اين حادثه وحشتناک در حال چهره سازي از قاتل است .
good_punisher (26-11-08), Labyrinth (26-11-08), murizaki_2000 (26-11-08)
نه هنوز ( خوبه ما امروز نرفتیم وگرنه می انداختن گردن ما کار خدا رو ببین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
450 تومان بابت اون مین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمتش فوق فوقش برای آواژنگ در امده باشه 300 تومان
این صفحه رو نگاه کن
خوبه انقدر تبلیغ کردن مین برای اورکلاکه اینجوری شده اگر نبود دیگه .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز که من رفته بودم صبح فقط 25 دقیقه پست سیستم بودم بعد دیگه میدون رو دادم دست بقیه و با مجید رفتیم گشت بزنیم ( وقتی عکس ها رو بزارم بعدا میفهمید من بیشتر داشتم عکس میگرفتم تا اور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در کل موفق باشید
good_punisher (26-11-08), N@VID (26-11-08), Olesius (26-11-08)
|
هی امثال من بسوزند تا ما باشیم میامدیم نمایشگاهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
فردا هرکس میاد یه سر هم به ما بزنه چون روز آخر دیگه شاید با هم رفتیم نمایشگاه گردی ولی خواهشا ما رو سر کار نذارین چون دیروز دوتا از بچه ها اومدن بدجوری ما رو گزاشتن سر کار دی:
آخرین ویرایش توسط ALIRE7A در تاریخ 24-11-08 انجام شده است
good_punisher (25-11-08)
اما اندر احوالات بنده در الکامپ 2008 :
بنده به همراه 2 نفر از دوستان فابریک ولایت خودمون ( ارازل و اوباش ) ساعت 8:15 دقیقه صبح از قزوین حرکت کردیم ! ساعت 11:15 نمایشگاه بودیم .
وارد نمایشگاه که شدیم من داشتم مثل یه جنتلمن واقعی نقشه رو مطالعه می کردم که یه دفعه متوجه شدم اون دو نفر ارازل و اوباش همراه بنده ، کم کم دارن به موجودات مونث شماره می دن و قرار می زارن و .......... ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با هزار وعده و وعید بلاخره موفق شدم جو رو عوض کنم و وارد یکی از سالن ها بشیم ! داشتم از غرفه های ارزشمند نمایشگاه دیدن می کردیم که دیدم اون دو نفر باز با یکی از این غرفه دارها گرم گرفتن و ............ ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اینا آدم بشو نیستن ! )
در همین حین عماد بابا زنگ زد و به من گفت :
_ آقای مهندس به چند دقیقه وقت دارید ؟!
_ منم که جوگیر شدم گفتم : نه عزیزم ، سرم شلوغه .. لطفا مراحم نشید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلاخره عماد عزیز رو تو غرفه دریا کامپیوتر دیدم .... بعد از اون من به همراه عماد و اون دو نفر ارازل و اوباش ، رفتیم غرفه آواژنگ ... اورکلاک بازی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتیم و دیدیم که زرشک ! موبو GIGABYTE بیده ! منم که گیگا ندیده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU که E2200 بود ، مینبورد هم P45 و رم هم Kingmax !
کلا 15 دقیقه اونجا بودم ... عماد هم همراهم بود ! 5 دقیقه اول که داشتم BIOS مزحک این مینبورد رو بررسی می کردیم !
کلا پس از 5 دقیقه با 3 الی 4 بار کرش کردن سیستم به همراه عماد و سید امیر عزیز به فرکانس 3964 رسیدم ! تو این عکس مشخصه .
مدرک هم موجود می باشد :
در همین احوال بودیم ه نوید و مجید عزیز هم به ما اضافه شدن ! من به خیال وجود واترکولینگ تا 2.1v vcore داده بودم به این بنده خدا cpu !
این بروبچه های کولینگی که اومده بودن تازه گفتن ببین دما چنده که دیدم بله .... ! تو مایه های 70 درجه سیر میکنه !
خلاصه اونجا شلوغ شد و مخ من دیگه در حال Reset کردن بود که اونجا رو ترک کردم و میدون رو سپردیم به جوونا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اونجا دویاره رفتیم غرفه دریا کامپیوتر و دیدم اینا همش دارن با فلاسک تو این بلاک نیتروژن می ریزن و هر بار هم منتظر میمون تا cold bug رد بشه ! در کل هی با e8500 رو 5200 سر کله می زدن ! هی یارو به من می گفت آشنا می زنی ها !! من می گفتم من رفیق شهریار هستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می گفت کدوم رفیقش ؟! من می پیچوندم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در همین احوال بود که شایان و بهادر و مجید هم به همراهgood_punisher عزیز هم به من و عماد ملحق شدن و یه عکس یادگاری گرفتیم !
اوه اوه ! یه مجید می گم 10 تا majid_oc می شونید ! این قدر از این مسئول دریا کامیپوتر و ....... سوال پرسید که داشتن موهاشون رو دونه دونه می کندند !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد رفتیم و XTREME بابا رو هم ملاقات کردیم ( لنگش رو ندیدم ! آخرشه این بشر ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) . البته دو عدد عکس یادگاری هم باهاش گرفتم ک عکس ها دست خودشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از اون ... دوباره سرکله این ارازل و اوباش پیدا شد و ناهار می خواستن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رفتیم نهار اینا رو دادم میل فرمودن و برگشتم سر غرفه GREEN تا تو کلاس اورکلاکش شزکت کنیم !
جدا از شوخی ... امسال Green واقعا سنگ تموم گذاشته بود !
ادامه دارد ......... .
.
.
....
......
AMD>INTEL (25-11-08), Dark Devil (25-11-08), Fusion (25-11-08), good_punisher (25-11-08), javadshahvand (25-11-08), M A H R A D (26-11-08), Majid OC (25-11-08), Musketeer™ Pro (25-11-08), N@VID (25-11-08), PCminister (25-11-08), Shahryar (26-11-08), Xtreme (25-11-08)
حالا بشنوید از ما که دیروز توی نمایشگاه چه کردیم
اول از همه رفتم غرفه گرین
سپس رفتم سراغ گنده های اواژنگ و به حدی خندیدم که نگو !!
یکی از اونا منو که دید رو کرد به آقای حقدوست گفت این دوباره امد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هیچی رفتم سر یکی از سیستم ها و قصد کردم فرکانس رو بالا ببرم
رحم و مروت رو گذاشتم کنار ولتاژ خرکی دادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و توی فرکانس 3.96 سیستم رو پایدار کردم فقط دوست داشتم ولتاژها رو میدیدید اول از همه بدونه اورکلاک ولتاژ 2.3 دادم آب بندی بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولتاز ترمینال رو 1.78 دادم MCH رو هم 1.8 و ...
بعد با یکی از اعضا جدید تیمشون برخورد کردم بسی خالی بست برای ما ( میگفت 2200 رو با LN2 برده تا 5.2 باور ندارید مجید هم شنیده بود ) یک چیزی که آقای پناهی گفت این بود که رکورد 4.0 رو با LN2 زده بودن بعد میخواستن ما با وا تر کولینگ بزنیم
چیزی که قبلا یادم رفته بود بگم اینه که رکورد امید عزیز و من رو ثبت کردن تا به اسم خودشون بگذارن توی HWBot
یکی دیگه از اعضای تیمشون هم که انگار عشقه ولوم اسپیکر گرفته بودش هی صدا رو زیاد میکرد و گردن میزد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون یکی هم شده بود تصویر بردار فیلم هالیودی هی زوم میکرد روی دماغ حقدوست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر از چندگاهی در این نیتروژن رو بر میداشتن یک فیلمی از بخار شدنش میگرفتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بقیه غرفه ها عر جا تونستم اسم گروه رو گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا تونستم کاربر جمع کردم
چند تا از کاربر های سایت رو هم دیدم البته نه معروف هاش ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این لحظه مجید پیداش شد با هم رفتیم دریا کامپیوتر و بعد گرین
مسابقه و توضیحات شروع شده بود و ما هم کمی گوش دادیم ( روم نشد بگم گوش ندادم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه در اینجا آقای حقدوست پردازنده QX9650 رو تا 5.0 بصورت ناپایدار اور کردن و باعث تعجب من یکی شدن
( من موندم چطوری اینا به خودشون میگن اورکلاکر پردازنده 3.0 رو با LN2 تا 5.0 اور اونم ناپیدار در صورتی که بچه های تیم اگر بودن تا 4.2 با استوک اور میکردن تا 4.8 هم با فن کولر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
تعدادی هم عکس گرفته شد که در اولین فرصت آپلود میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه گیری : هر مادبردی دوست دارید برای اور بخرید غیر از گیگا و همچنین کولینگ + اینکه به خودتون امیدوار باشید
good_punisher (25-11-08), Majid OC (25-11-08), Musketeer™ Pro (25-11-08), N@VID (25-11-08), ViViD (25-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks