سلام نوید جان.
1)تستش با چیه؟ اگه بنچ مارکه سنگین نباشه اگه فردا بتونم مییام بترکونمش!!!
2)نگفتی کولینگش چیه.
3)راستی یه سوال دیگه!اونجا که صف نبستن؟یعنی اگه برم صد در صد شرکت میکنم؟چند تا سیستمه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام نوید جان.
1)تستش با چیه؟ اگه بنچ مارکه سنگین نباشه اگه فردا بتونم مییام بترکونمش!!!
2)نگفتی کولینگش چیه.
3)راستی یه سوال دیگه!اونجا که صف نبستن؟یعنی اگه برم صد در صد شرکت میکنم؟چند تا سیستمه؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تستشون با superpi هست .
کولينگش هم که در پست هاي پيش گفتم ... گالاکسي گيگا هست . همون کولينگ آبي
صف نيست ... چون کسي اين کاره نيست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 تا سيتم رو من ديدم ولي احتمالا 4 تاست .
کاربر شهرسختافزار
سلام :
اکستريم عزيز رو ملاقات کرديم ...
علي رو هم همين طور ...
ولي جا داره از مهندس عمراني براي اخلاق و شخصيت والاشون قدرداني کنم .
واقعا ما هر جور تونستيم ايشون رو اذيت کرديم ... ( همين جا ما رو حلال کنند )
علي هم يک شبه اورکلاکر شد ! امروز رکورد زد ...
ولي در کل من از اين که توي اين انجمن عضو شدم بسيار بسيار خشنودم و افتخار مي کنم .
من در انجمن ها ديگر هم قبلا بودم ، ولي هيچ کجا صميميتي رو که در بين دوستان ديدم ، در
اون انجمن ها نديدم ... انگار که من و اعضاء ديگر سالهاست که با هم رفقيم ... واقعا لذت بردم .
جوري که امروز وقتي داشتم از نمايشگاه برمي گشتم ، توي اين فکر بودم يعني من و دوستانم در
الکامپ بعدي همديگر رو مي بينيم ؟! يعني رفت تا يک سال ديگه ؟! اين که نمي شه !
آواژنگي ها ( اورکلاکرهاي گيگا ) هم ما رو گير آورده بودند و با ما مصاحبه خبري کردند !!!
من هم اين طور گفتم :
رفتار مناسب بود و خيلي صميمانه ولي سيستم ها از نظر کولينگ + رم + مين خيلي ضعيف بود !
راستي اين خبر ور بگم که اون مين خوبه سوخت !!!
يکي اومد همه ولتاژ ها رو بالا برد و مين پريد !
بگفته خودشون 450 هزار تومان پولش بود !
امروز واقعا نمايشگاه شلوغ بود ...
اين هم عکس هاي روز اختتاميه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين عکس آخر هم چيز هايي بود که ما تونستيم امروز از نمايشگاه بگيريم ...
Fusion (26-11-08), good_punisher (26-11-08), Labyrinth (25-11-08), M A H R A D (26-11-08), Majid OC (25-11-08), murizaki_2000 (25-11-08), Musketeer™ Pro (26-11-08), Olesius (25-11-08), Xtreme (25-11-08)
کاربر شهرسختافزار
راستي اين خبر ور بگم که اون مين خوبه سوخت !!!
يکي اومد همه ولتاژ ها رو بالا برد و مين پريد !
بگفته خودشون 450 هزار تومان پولش بود !
طرف شناسایی نشده هنوز ؟؟؟!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fusion (26-11-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين رو بگم که من داشتم تو غرفه اورکلاک گيگا با سيتم کلنجار ميرفتم و يک نفر
حدود يک ساعت کنار من ايستاده بود ...
بعضي وقت ها هم يک راهنمايي هايي مي کرد !
بعد از يک ساعت خودش رو معرفي کرد و من ديدم که کلي سرکارم !
اون هم کسي نبود جوز موريزاکي !
اثر انگشت موريزاکي روي اون مين سوخته ديده شده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پليس آگاهي در جست و جوي شخصي است که گفته شده حوالي ساعت
1 بعد از ظهر داشته با سيتسم ور ميرفته ...
شاهدان گفته اند اين شخص رو در حالي ديدند که داشته ولتاژ هاي خفن به مين و رم و CPU
مي داده .
از قاتل هنوز مشخصاتي در دست نيست ...
مقتول هم احتمالا بايد بره آواژنگ تا کالبد شکافي بشه تا پرده از راز اين جنايت برداشه بشه !
پليس آگاهي با کمک شاهدان اين حادثه وحشتناک در حال چهره سازي از قاتل است .
good_punisher (26-11-08), Labyrinth (26-11-08), murizaki_2000 (26-11-08)
نه هنوز ( خوبه ما امروز نرفتیم وگرنه می انداختن گردن ما کار خدا رو ببین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
450 تومان بابت اون مین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمتش فوق فوقش برای آواژنگ در امده باشه 300 تومان
این صفحه رو نگاه کن
خوبه انقدر تبلیغ کردن مین برای اورکلاکه اینجوری شده اگر نبود دیگه .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز که من رفته بودم صبح فقط 25 دقیقه پست سیستم بودم بعد دیگه میدون رو دادم دست بقیه و با مجید رفتیم گشت بزنیم ( وقتی عکس ها رو بزارم بعدا میفهمید من بیشتر داشتم عکس میگرفتم تا اور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در کل موفق باشید
good_punisher (26-11-08), N@VID (26-11-08), Olesius (26-11-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks