مستر جان تولدت مبارك . هميشه خوشبخت باشي .
ولي يك چيزي را بگم دلم سوخت وقتي بچه هاي پي سي نتورك اين قدر با معرفتند و شما كوچكترين اعتناء را به اون ها ميكني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لابد تاپیک رو ندیدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Master (02-03-08), PCminister (01-03-08)
|
|
سلام دوست خوبم .
من هم تولدت رو بهت تبریک میگم . ان شالله همیشه شاد و تندرست و موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا علی
Master (02-03-08)
Administrator
سلام.
حسین جان بنده هم تولدت رو تبریک میگم
ایشالله سالهای سال موفق و تندرست باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Master (02-03-08)
حق آب و گل داره
منم تبریک میگم به حسین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Master (02-03-08)
عضو VIP شهر سختافزار
تبریک تبریک تبریک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی حسین جان
مهدی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Master (02-03-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام .. بینهایت از لطفی همگی ممنونم ..نمیدونید چقدر خوشحالم کردید جدی میگم .. بقول دوستی الان در پوست خود م نمیگنجیدم ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nVIDIA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین ارزوها رو برای همه شما عزیزان وسروران خودم دارم ...
هرچی باشه اینجا منزل اول ما شده بعد این همه مدت .. و با این کارتون حس نزدیکی بیشتری به من دست داد که بتونم بیشتر در کنارتون باشم و از بودن کنارتون استفاده کنمو لذت ببرم ..
خدا شاهده به خودم میبالم که در بین چنین دوستانی هستم ...
امیدوارم که از خداوند عزیز هر چیزی که بخواهید و صد البته به صلاحتون هم باشه بهش برسید ..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (متاسفانه پک اسمایلی شخصی خودم رو فعلا بهش دسترسی ندارم اما بعدا استفاده خواهیم نمود !:دی)
در مورد اینکه اعتنا نمیکنم ! اصلا حرف درستی نیست ..من کل دیروز رو دعوت بودم منزل یکی از دوستان برای برگزاری جشن تولد من و 3 تا دیگه از بچه ها که متولد 10 اسفند بودند .بودم ...ساعت 2 3 تا 12 شب .. و این شد که نتونستم خدمت برسم و بگم چقدر مخلص تک تکتونیم و خلاصه کوچیکتونیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم میگم خیلی ممنون از این لطفتون ازهارون عزیز و مهدی عزیز از شهریار گل .ومهراد سکیوریتی میکرون عزیز (که فک کنم پسر عموی ما هستند :دی ) . مهدی مکس و امپراطور و کینگ گل و2صلیب وپی سی مینیستر عزیز و ان ویدیا Keihan550و فاگ دوست داشتنی و لیلی1و خلاصه همه دوستان گلی که منوشرمنده الطاف بی دریغشون کردند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Master در تاریخ 02-03-08 انجام شده است
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
Emperatour (02-03-08), I M A N (07-03-08), KING (02-03-08), Labyrinth (02-03-08), M A H R A D (02-03-08), PCminister (02-03-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks