Master (02-03-08)
سلام دیشب دیدم که پائین انجمن تولد مستر عزیز بود بنده از طرف خودم خدمت ایشون تبریک عرض میکنم امیدوارم 10000000 سال دیگه بهمراه خانواده عزیزشون زنده باشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Master (02-03-08)
|
|
بنده هم به دوست عزیز جناب Master تبریک میگم.
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
Master (02-03-08)
कभी हार
به به امروز هم توجه حسين عزيز هست .
اميدوارم هميشه سلامت و با نشاط باشي و در مراحل زندگيت موفق و مويد باشي !
قربانت شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Master (02-03-08)
سلام بر دوسته عزيز و گلم حسينه جان
خيلی نوکرتيم
تولدت مبارک اگه ميتونی عوضه bb و w بيشتر به اينجا سر بزن
Master (02-03-08)
سلام حسین جان تولدت را تبریک میگم دوست گرامی امیدوارم همیشه تو مراحل زندگیت موفق و سربلند باشید
Master (02-03-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تولد، تولد، تولد مبارک .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تولدت میارک عزیز انشالله همیشه سلامت باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Master (02-03-08), PCminister (01-03-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این اسمایلهاتون منو کشته!
منم تولدتون را تبریک میگم امیدوارم سلامت باشید.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Master (02-03-08)
کاربر افتخاری انجمن
حسین جان منم تولدت رو بهت تبریک میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم هر جا که هستی موفق باشی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Master (02-03-08)
همکار سابق انجمن
ایول تولدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه هدیه هم دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Master (02-03-08)
مسترجان تولدت مبارک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا همه دستا بالا.......ای دوست تولدت مبارک...خانم تولدت مبارک ..... آقا تولدت مبارک...هپی هپی برسدی ..هپی هپی برسدی.....(در این لحضه من میرم وسط و حرکات تکنو انجام میدم!!!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
Master (02-03-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks