AMD>INTEL (27-06-15), arefgh96 (27-06-15), M3RS4D 50062 (27-06-15), SajjadKhati (27-06-15)
سلا م دوستان
فرا رسیدن ماه مبارکه رمضان رو به همه تبریک میگم
نماز روزه همه دوستان قبول باشه ایشالا
گفتم یه تاپیکی بزنیم کسایی که شبا تا سحر بیدارن بیکار نمونن :)
بیاییم یه مقدار خوشو بیش کنیم
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
AMD>INTEL (27-06-15), arefgh96 (27-06-15), M3RS4D 50062 (27-06-15), SajjadKhati (27-06-15)
|
|
من روزا تا افطار بیدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش و بش کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arefgh96 (27-06-15), seyed mamali (27-06-15)
خخخخخخخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برعکس شدم عینه جغد
بیکاریه دیگه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي نمي شود، كه نمي شود
arefgh96 (27-06-15), M3RS4D 50062 (27-06-15), SajjadKhati (27-06-15)
کاربر شهرسختافزار
درود
بنده هم به نوبه خودم این ماه مبارک رو تبریک میدم، انشاالله عبادات همه قبول درگاه حق باشه. یاد گرسنه ها هم بکنیم تو این ایامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (27-06-15), SajjadKhati (27-06-15), seyed mamali (06-07-15)
سریال امام علی ببینین اندکی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arefgh96 (18-09-15), seyed mamali (06-07-15)
کدوم شبکه میده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی وقته دنبالشم
همیشه قسمتای آخرش بهم میرسه
:(
گاهي نمي شود، كه نمي شود
SajjadKhati (06-07-15)
|
|
آی فیلمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم تموم شد
البته من از آی فیلم ندیدم . از سایت zahramedia دانلود کردم و دیدم
داستان خوارج تو فیلم امام علی رو دیدی؟ دیدی برا چی جدا شدن؟ و دلیل شون چی بود در آینده؟
اول شمشیر رو گلوی امام علی گذاشتن که تو جنگ صفین چون قرآن رو سر نیزه کردن باید جنگ رو ول کنه و حتما حکمیت رو قبول کنه . حالا که این کار رو کرد بعدش گفتن خوب ما اون زمان جاهل بودیم و گول معاویه رو خوردیم ؛ مگه امام علی نمیدونست که معاویه داره ما رو گول میزنه و حکمیت ای که ما گفتیم هم اشتباهه؟ پس حتما از جانش ترسید که نکنه ما شمشیرهایی رو که روی گلوش گذاشتیم ، بکشیمش!!! پس هم خون معاویه که ما رو گول زد و هم خون امام علی که از ترس جانش باعث شد ما گول معاویه رو بخوریم ، حلال هه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ینی آدم دوس داره با 4 تا استخون پشت دست ، بزنه دهن شون از مغزشون تراوش کنه
seyed mamali (21-07-15)
یعنی اعصابه آدم میپکه از دست این جماعتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم دانلودش کردم
گاهي نمي شود، كه نمي شود
SajjadKhati (21-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks