D J V A H I D (15-02-09)
من هم در تاریخ 14 اکتبر 2066 منظومه شمسی رو ترک خواهم کرد. یعنی در 81 سالگی ! دقیقا سنی که پدر بزرگم البته در اثر سرطان فوت کرد.
D J V A H I D (15-02-09)
58 سال دیگه به دیار باقی خواهم شتافت . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
D J V A H I D (15-02-09)
آقا ما این تاریخ رفتنی ایم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پنج شنبه، ۲۸ دی ۱۴۳۰
D J V A H I D (15-02-09)
Your Armageddon's day is Aug 10 2081
در سن 93 سالگی به دیار باقی خواهیم رفت! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
D J V A H I D (15-02-09)
|
خوش به حالت من در سن 75 سالگی به دیار باقی خواهم رفتدر سن 93 سالگی به دیار باقی خواهیم رفت! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا ول کنید .
تاریخ مرگ چیه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جوون هم مگه از الان دنبال تاریخ ..... می گرده آخه!
من که از بردن اسم مرگ هم وحشت می کنم و متنفرم چه برسه به این که بخوام هنوز با هزار تا احتمال بدونم که کی قراره برم به اون دنیا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من توی 55 سالگی میمیرم جوون مرگ میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (18-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مال منو زده که چند سال پیش مردم
شوخی کردم تا 2051 وقت دارم حدودا 43 سال دیگه . چقدر کم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
D J V A H I D (18-02-09), Labyrinth (18-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمرگ یه واقعیته !!! نبایدم ازش ترسید !!! شتریه که دم در خونه همه خوابیده !!! اصلا هر لحظه ممکنه فرشته مرگ (عزرائیل) بیاد سراغمون !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دنیا فانیه !!! به فکر روز قیامت باشید ... یه خورده توشه جمع کنید !!! اونجا به دردتون میخوره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دنیای واقعی ...پس از مرگه...! که تازه از اونجا شروع میشه ... ( باور کنید ) !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (07-04-09)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا همینجا رو بچسبیم و کارمون رو درست انحام بدیم هر وقت مرگ اومد با کمال میل ازش پذیرایی میکنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
D J V A H I D (18-02-09), Labyrinth (18-02-09)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks