AMD>INTEL (09-01-09), Armin-N (09-01-09), pooyi_khafan (09-01-09), ravegoat (09-01-09), Trance (08-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برید حالشو ببرید... من خودم تست کردم توپ توپ بود حرف نداشت... فقط سو استفاده یادتون باشه نکنید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امکانات برنامه :
1 – پیش کد تمام مناطق ایران بدون اتصال به اینترنت
2 - بدست آوردن تلفن منزل به همراه محله با اتصال به اینترنت
3 - سایت سازمانهای دولتی
4 – شماره های ضروری
5 - نیاز به ارسال فایل برای قربانی نیست
نکته مهم : این برنامه فقط برای دوستان ایرانی هست و لازمه استفاده از اون داشتن ویندوز ایکس پی می باشد که از طریق کنترل پنل فارسی شده باشد که خودتون همه بلدین .
این برنامه را می توانید از اینجا با حجم 280KB دریافت نمایید...
AMD>INTEL (09-01-09), Armin-N (09-01-09), pooyi_khafan (09-01-09), ravegoat (09-01-09), Trance (08-01-09)
|
|
مدیر بازنشسته
وحید جان این برنامه کجا آفلاینه ؟ این که وصل میشه به سایت .. تازه امکانات سایت هم بالاتره .. این برنامه حتما همه چی باید وارد بشه اما تو سایت حتی فقط نام و یا نام خانوادگی رو وارد کنی همرو میاره
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
http://118.tct.ir/
؟
D J V A H I D (14-02-09)
مدیر بازنشسته
بله از همی سایتی که گفته شد استفاده میکنه ... آفلاین نیست ... اگر آفلاین بود باید سایتش هک میشد تا بانک شماره هارو به صورت آفلاین داشته باشه و برنامه از اون استفاده کنه که خیلی بعیده
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
شما فارسیتون نصبه ؟ ویندوزتون ایکس پیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدحالا شما سخت نگیرید ... ببخشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میگم عنوان رو درست کنند !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو ویستا جواب نمیده میلاد جان... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
تشکر آقا وحید عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی انگار اطلاعاتش ناقصه...؟؟ اطلاعات شهر ارومیه موجود نیست...!! حتی online و با جستجوی شماره...
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم قربان... من خودم شیراز رو تست کردم همش بود ...! دوستان در همدان و مشهد و تهران هم جواب گرفته بودن... دیگه ارومیه رو نمیدونم... یه خورده ناقصی داره ... ولی از این برنامه کوچک و کم حجم انتظار بیشتری نمیشه داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سخت چیه؟حالا شما سخت نگیرید ... ببخشید... میگم عنوان رو درست کنند !!!
یه سوال کردیما وحید جان
موفق باشی
D J V A H I D (14-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks