murizaki_2000 (22-04-09)
کاربر شهرسختافزار
وینگادا: الغرافه نشان داد قهرمان قطر است/این بهترین ترکیب ما بود
چهارشنبه 2 ارديبهشت:(01:13)
مرجع خبري پرسپوليس: نلو وینگادا مربی پرسپولیس بدون هیچ اعتراضی به نتیجه شکست مقابل الغرافه، تیمش را فاقد قدرت لازم در این مسابقه دانست.
به گزارش مرجع خبری به نقل از سایت رسمی مسابقات، وینگادا پس از پایان مسابقه گفت : الغرافه واقعاً خوب کار کرد. آنها نشان دادند که چرا قهرمان قطر هستند. ما آنها را 3-1 در تهران برده بودیم و برای سه امتیاز بعدی به اینجا آمده بودیم. اما موفق نبودیم.
سرمربی پرسپولیس افزود: ما هنوز نمی توانیم به مرحله بعد فکر کنیم چون تا پایان بازیهای گروهی ما دو بازی دیگر هم داریم.
البته تمرکز اصلی ما روی لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود. می دانم که رفته رفته فشار زیادی روی ما خواهد بود اما اگر شما بازیکنان قابلی داشته باشید نیازی به نگران شدن وجود ندارد.
وینگادا در خصوص ترکیب تیم پرسپولیس نیز گفت: ما اینجا هم بهترین تیم خود را آوردیم و با بهترین بازیکنان شروع کردیم.
امانت دار باشید-استفاده از این خبر با ذکر نام مرجع خبری پرسپولیس مجاز است.
murizaki_2000 (22-04-09)
کاربر شهرسختافزار
جشنواره گل در عربستان،صدرنشینی الشباب با 5 گل
چهارشنبه 2 ارديبهشت:(01:47)
مرجع خبري پرسپوليس: تیم فوتبال الشباب عربستان با برتری پرگل مقابل الشارجه امارات به صدرجدول رده بندی گروم دوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا راه یافت.
به گزارش اختصاصی مرجع خبری، دومین دیدار گروه دوم از مسابقات هفته ی چهارم لیگ قهرمان آسیا امشب از ساعت 22:15 بین تیمهای الشباب عربستان و الشارجه امارات در کشور عربستان برگزار شد که در نهایت الشباب با 5 گل حریف اماراتی خود را بدرقه کرد و به صدر جدول این گروه تکیه زد.
برای الشباب در این دیدار ناصر الشمرانی هتریک کرد و دو گل دیگر این تیم توسط عبدالعزیز سران به ثمر رسید. الشباب با این برد 10 امتیازی شد و تا حدود زیادی صعود خود به دور دوم لیگ قهرمانان را قطعی کرد.
مسابقات آینده تیم الشباب مقابل تیمهای الغرافه و پرسپولیس خواهد بود.
امانت دار باشید-استفاده از این خبر با ذکر نام مرجع خبری پرسپولیس مجاز است.
|
|
کاربر شهرسختافزار
افشین امپراطور ساعت 20:30 امشب در پایتخت ایران
کانون هواداران پرسپولیس : ظاهرا انتخاب افشین امپراطور به عنوان سرمربی تیم ملی کشور عزیزمان، شور و شوق عجیبی در میان جامعه فوتبال و فوتبال دوستان کشور برپا کرده است.
دیروز در تماس با اطلاعات فرودگاه امام خمینی (ره) متوجه شدیم که طرفداران قطبی با تماسهای مکرر کارکنان اطلاعات پرواز را کلافه کرده اند. به هر حال قطبی که قراردادش را با فدراسیون امضا کرده است ساعت هشت و نیم شب به تهران می رسد.
انتظار می رود استقبالی باشکوه در انتظار این مربی محبوب باشد و این چیزی است که فوتبال ایران به شدت به آن نیاز دارد. شور گمشده ای که با سرمربی تازه تیم ملی بازخواهد گشت .
انرژی ای که نباید فروکش کند ...
کاربر شهرسختافزار
حمله هواداران پرسپوليس به ماشين نيكبخت واحدي و چشمان اشک آلود مازیار قایقران
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي امروز بيش از ساير بازيكنان، از سوي هواداران خشمگين پرسپوليس مورد انتقاد واقع شد. وي پس از اينكه تمرين به دليل اعتراض تماشاگران برگزار نشد و قصد خروج از محل تمرين را داشت، با هجوم تماشاگران به سمت ماشين خود مواجه شد.
آنها با لگد به ماشين واحدي ضربه زده و عليه او شعار دادند. وي نيز با تاكيد بر اين نكته كه زحمات زيادي براي پرسپوليس كشيده است، از حركت آنها ابراز تاسف كرد.
مازيار زارع كه هواداران نسبت به تعويض وي در بازي مقابل الغرافه ناراحت بودند، خطاب به آنها گفت: ما نيز مانند شما از نتيجه به دست آمده شديدا ناراحت هستيم. ضمن اينكه دليل تعويض من تصميم كادر فني بود. اعتراض و شعارهاي متعدد هواداران باعث شد هافبك شمالي پرسپوليس با چشمان گريان محل تمرين را ترك كن
کاربر شهرسختافزار
كريمي خطاب به هواداران: جاي تماشاگران استقلال بوديد چه ميكرديد؟
كانون هواداران پرسپوليس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران خطاب به هواداران معترض گفت: در گروه خود دوم هستيم و اگر شما جاي هواداران استقلال انتهاي جدولي بوديد، چه ميكرديد؟
هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز با اعتراض گسترده خود به بازيكنان اجازه تمرين نداده و تنها به تشويق علي كريمي پرداختند. اين بازيكن خطاب به آنها گفت: يك تيم اگر در يك بازي بازنده شود و يك بازيكن خوب باشد، هيچ سودي ندارد چون همه دنبال اين هستند كه نتيجه در پايان بازي به نفع چه تيمي است. وي گفت: اكنون كه باختهايم بايد پذيرفت كه همه بد بوده و در اين باخت شريكيم. به دنبال اين نيستم كه بگويم ستاره بودم، البته اتفاقات در فوتبال زياد است و شما ديديد كه بايرن مونيخ چگونه مغلوب بارسلونا شد تا نتيجه اي غير قابل تصور در تاريخ فوتبال خود كسب كند.
كريمي خطاب به تماشاگران تاكيد كرد: در حال حاضر در ليگ قهرمانان آسيا چيزي از دست نداده و با قرار گرفتن در رده دوم گروه دوم، شانس زيادي براي صعود داريم. اين در حالي است كه استقلال در رده اخر گروه خود است. اگر شما جاي هواداران استقلال بوديد چه مي كرديد؟
كريمي در خصوص شرايط مالي بازيكنان گفت: قبل از بازي با الغرافه بازيكني به ديدن من آمد كه دوست ندارم نامش را ببرم. از اين ميترسيد كه چكي را كه خرج كرده در طول مدتي كه در تهران به سر نميبرد برگشت بخورد و اين واقعا يك استرس براي بازيكن است كه فقط فكرش در چارچوب سبز نباشد.
كريمي افزود: قرار بود مسئولان باشگاه امروز با حضور در محل تمرين، پاسخگوي هواداران باشند و با نفرات تيم نيز گفت و گو كنند؛ اما اعلام كرده اند ما بايد نماينده اي به باشگاه بفرستيم كه جاي تعجب دارد.
وي ادامه داد: يك نفر به عنوان نماينده نمي تواند تمام مشكلات را بازگو كند و فقط به بيان مشكلات خود مي پردازد.بهتر بود تمام اعضاي تيم با انصاريفرد ديدار ميكردند. شايد يك بازيكن بخواهد به طور خصوصي با مدير عامل باشگاه صحبت كند.
كريمي در پاسخ به سوال يكي از هواداران مبني بر اينكه چرا وينگادا در بازي با الغرافه دست به تعويضهاي عجيب و غريب زد گفت: تعويضها سليقهاي است. اين موضوع در تمام دنيا رعايت ميشود و بايد به آن احترام گذاشت. نميتوانم در اين مورد جوابگو باشم و در اين خصوص وينگادا بايد جواب دهد، البته مطمئن باشيد اگر ما به نتيجه ميرسيديم هيچكس در حال حاضر اينطور انتقاد نميكرد.
وي افزود: وينگادا مربي خوبي است و بايد به او فرصت داد. وي از لحاظ روحي و رواني تيم را دوباره آماده كرد. روزهاي سختي در انتظار ما است و اگر نخواهيم دقت لازم را در اين روزها داشته باشيم دچار مشكل خواهيم شد.
murizaki_2000 (27-04-09)
کاربر شهرسختافزار
وينگادا: ديدار با راهآهن مهمترين بازي زندگيام استخبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دنبال ثابت كردن خود پس از ديدار با الغرافه قطر هستيم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه گزارش خبرگزاري فارس، نلو وينگادا پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براي من بازي با راهآهن مهمترين بازي تاريخ زندگي فوتباليام است و مطمئنا در اين بازي مهم به فكر 3 امتياز هستيم.
وي افزود: پس از شكست مقابل الغرافه قطر ميخواهيم ثابت كنيم كه چه تيمي پرقدرتي هستيم. آن نتيجه شايد يك اتفاق بود اما در اين راه بازيكنان پرسپوليس نيز بايد بدانند كه ارزش پيراهن اين تيم چقدر است.
وينگادا ادامه داد: فقط كافي نيست كه پيراهن پرسپوليس را بپوشيم؛ بلكه بايد تلاش خودمان را چند برابر مضاعف كنيم. با توجه به شكستي كه در بازي مقابل الغرافه داشتيم مهمترين بازي زندگي فوتبالي من بازي مقابل راهآهن است. فعلا به بازي با سپاهان فكر نميكنم و تمركزم به بازي مقابل راهآهن است
وي در خصوص جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: يكسري مسائل بود كه خصوصي بود و بايد بين خودمان بماند. هيات مديره در خصوص ديدار با الغرافه صحبتهايي كرد كه خوشبختانه مثل جلسات قبلي اين جلسه نيز بسيار خوب بود.
وينگادا در خصوص جريمه بازيكنان و كادر فني پرسپوليس يادآور شد: ممكن است در بين هر خانواده اتفاقاتي بيفتد. قرار شده كه 10 درصد جريمه اعمال شود و اين مسائلي است كه درون خانواده انجام ميشود و بايد همينطور بماند چون ما تابع دستورات هيات مديره هستيم.
اين مربي پرتغالي در خصوص اخراج حسين بادامكي گفت: بادامكي عليه كادر فني صحبت نكرده و دليل اخراجش اين موضوع نبوده است. به ما گزارش رسيده زماني كه در قطر بوديم بادامكي 4 جلسه با نعيم سعداوي در تمرينات شركت نكرده است و اطلاعي در اين خصوص نداده است. اين مسئله به مصاحبه عليه كادر فني ربطي ندارد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره اينكه نعيم سعداوي اعلام كرده بود بادامكي در تمرينات غيبت نداشته است گفت: از مصاحبه سعداوي تعجب ميكنم اما مطمئن هستم كه بادامكي 4 جلسه غيبت داشته است.
وينگادا درباره اينكه مديرعامل پرسپوليس اعلام كرده بازيكنان ممنوعالمصاحبه هستند؛ يادآور شد:در حال حاضر هيچكس ممنوعالمصاحبه نيست و فقط اين مورد بعد از بازي با مقاومت اتفاق افتاد.
وينگادا در خصوص بازي نكردن خليلي در ديدار مقابل الغرافه قطر خاطرنشان كرد: به انتقادها احترام ميگذارم اما مشكل ما در بازي با الغرافه فقط در خط حمله نبود بلكه در نقاط ديگري مشكل داشتيم. پس لازم نبود كه فوروارد به زمين بياوريم.
سرمربي پرسپوليس در جواب اين سئوال كه آيا مدير برنامههاي شما براي قرار دادن بازيكنان در تركيب به شما كمك ميكند گفت: من از لحاظ مالي و رواني خودمختار هستم و نظر هيچكس كه تحميلي باشد را نميپذيرم. اگر قرار بود اين كار را بكنم مطمئن باشيد مسئوليت باخت را به گردن دستياران ميانداختم. من مقصر تمام باختها هستم چون سرمربي پرسپوليس هستم.
وينگادا در جواب اين سئوال كه آينده خود در ايران را چگونه ميبينيد اظهار داشت: در فوتبال آيندهنگري وجود ندارد. مگر بارسلونا يا بهترين تيمهاي اروپايي از آينده خود باخبر هستند. من فقط در هر بازي به فكر بازي بعدي هستم تا بهتر باشيم و به مسئله ديگري فكر نميكنم.
murizaki_2000 (27-04-09)
عضو VIP شهرسختافزار
عشق است پرسپولیس
जीवन एक धोखा है.
G E N E R A L ™ (27-04-09)
کاربر شهرسختافزار
سپاهان آخرین فرصت وینگادا
عباس انصاریفرد به دلیل حساسیت دیدار مقابل سپاهان اصفهان جلسه ویژهای را با نلو وینگادا برگزار و در مورد مسائل مختلف با این مربی بحث و گفت و گو کرد.
به گزارش شبکه ایران، انصاری فرد از وینگادا خواست برای جبران ناکامی لیگ، پرسپولیس را با قدرت روانه دیدارهای جام حذفی کند. این جلسه در باشگاه پرسپولیس برگزار شد.
پرسپولیس پنجشنبه در چارچوب جام حذفی میزبان سپاهان است. شنیده میشود انصاری فرد به وینگادا هشدار داده در صورت حذفپرسپولیس از جام حذفی، این مربی پرتغالی برکنار میشود. هر چند این شایعه هم وجود دارد پرسپولیسیها تا پایان مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا از مربیشان حمایت میکنند.
|
|
کاربر شهرسختافزار
نیكبخت: با جان و دل بازی می كنم، اما ناسزا میشنومهافبك تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با تمام وجود برای پرسپولیس بازی میكنم، اما نمیدانم چرا برخی هواداران به من ناسزا میگویند
علیرضا نیكبخت واحدی در گفت و گو با خبرگزاری فارس درباره شرایط پرسپولیس، شرایط خودش و فوتبال ایران صحبت كرد:
*لیگ هشتم را چگونه ارزیابی میكنی؟
فصل خوبی بود و فوتبال ما نسبت به سال قبل پیشرفت داشت اما هنوز هم برای رسیدن به شرایط ایدهآل فاصله داریم.
*چرا هواداران پرسپولیس در فصل جاری با تو نامهربان از قبل بودند؟
نمیدانم؛ از خودشان بپرسید. من برای پرسپولیس با جان و دل بازی كردم و همیشه تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس به كار برده ام چون این تیم را دوست دارم و مدیون آن هستم البته این كار هواداران اجحاف به بازیكنان است.
*هواداران حریف هم به تو توهین میكنند...
بله؛ این موضوع متاسفانه در فوتبال ایران دیده میشود و هیچ كس در باشگاههایی كه با نام فرهنگی هستند از این موضوع جلوگیری نمیكند.
*چه كسی باید جوابگو این مشكلات باشد؟
نمیدانم اما تنها موضوعی را میتوانم به عنوان یك بازیكن بازگو كنم این است كه این فحاشی برای اولین بار و یا آخرین بار در فوتبال ما رخ نمی دهد. عده ای به آرامی در حال جریانسازی علیه بعضی ها هستند. در این صورت فوتبال ما ضربه میخورد.
*عكسالعمل شمادر قبال این رفتارها چیست؟
اگر فردی به خانواده شما 90 دقیقه بیاحترامی كند و با حرفهایی زشت؛ دنیا را مقابل چشمان شما به چرخش در آورد چه رفتای میكنید؟ خدا به ما قدرت داده است كه در قبال این موضوع عكسالعمل نشان ندهیم؛ اما گاهی اوقات در قبال این كار سعی میكنم صبور باشم اب این حال در مسائل فنی شاید دچار مشكل شوم.
*پس هواداران را مقصر برخی اتفاقات ناخوشایند در ورزشگاه ها میدانید؟
خیر؛ اما سئوال من این است كه تماشاگرنماها تا چه وقت میخواهند به این كار خود ادامه دهند و هر چه دلشان میخواهد علیه یك بازیكن بگویند. ما باید دنبال روزی باشیم كه سالمترین جو برای ورزشگاه های فوتبال باشد.
*چرا این حاشیهها بیشتر برای تو اتفاق میافتد؟
من حاشیه را دوست دارم اما جنجال را هرگز قبول ندارم. بازیكنان بزرگ دنیا نیز دچار این حواشی میشوند. این هم از شانس من است كه بیاحترامی نیز با این مسائل آمیخته شده است.
*آیا با فرهنگسازی این مسئله درست می شود؟
اصلا میدانیم فرهنگسازی یعنی چه؟ این سئوالی است كه برای من در طول عمرم فوتبالیام مطرح شده است. فرهن گسازی فقط شعار نیست بلكه به عمل نیاز دارد تا 30 هزار هوادار در یك ورزشگاه دنیا را برای یك بازیكن خراب نكند.
*پس تا به امروز در این امر موفق نبودهایم؟
من قاضی نیستم كه به این مورد جواب دهم اما فرهنگسازی برای یك نفر فایده ندارد. به همین دلیل است كه میگویم هنوز نمیدانیم فرهنگسازی یعنی چه.
*آیا به خشونت هم مانند حاشیه علاقه داری؟
هرگز. تعصب طرفداران استقلال و پرسپولیس در همه جامعه دنیا وجود دارد. اگر بازیهای اسپانیا و ایتالیا را دیده باشید مخصوصا در دربیها درگیریهایی پیش میآید كه منجر به كشته شدن برخی از هواداران هم می شود.
*یعنی انتظار دارید در ایران هم همین اتفاق بیفتد؟
اصلا این طور نیست. این مسائل جزیی از فوتبال است اما خدا را شكر كه در ایران كمتر از اروپا اتفاق میافتد. وقتی فیگو از بارسلونا با خاطرات درخشانش به رئال مادرید آمد هواداران با اشیاء مختلف او را بدرقه كردند و در دربی بلای بدی سر این بازیكن آوردند.
*بدترین خاطره ات در طول زندگی فوتبالی كدام بازی بود؟
برای من این موضوع زیاد پیش آمده است. در یك بازی چند سال پیش در رشت به میدان رفتم و در كنار بازیكنان بزرگی بازی میكردم كه بهتر است اسم آنها نبرم اما بلایی با بیاحترامی سر ما آورند كه آن روز فكر كردم كه چرا فوتبالیست شدم. به همین دلیل هرگز آن روز را فراموش نمیكنم و جزء خاطرات تلخ من است. غیر از من حتی به الگوهای فوتبالی من هم بیاحترامی شد.
*چرا همان وقت با این موضوع برخورد نشد؟
این موضوع را باید از كمیته انضباطی پرسید. متاسفانه آنقدر پیگیری نكردهایم تا این كار به اینجا رسیده و تاثیر زیادی در فوتبال گذاشته است. شرایط طوری شده كه دیگر یك پدر دوست ندارد با فرزندانشان به ورزشگاه بیاید.
*پس چرا فوتبال ما با این همه مشكل نام حرفهای را یدك می كشد؟
چه چیز فوتبال ما واقعا حرفهای است؛ زمین یا پول دادن به بازیكنان؟ من معتقدم فقط اسم حرفهای روی فوتبال ما نقش بسته و فقط در حد حرف حرفهای هستیم.در عمل به دنبال رفع مشكلات نیستیم اما در حرف میخواهیم خود را جزء بهترینها بدانیم. البته در این راه تلاشهای زیادی شده ولی نمیدانم چرا بدون نتیجه مانده است.
*نیكبخت سقف آرزوهای خود در فوتبال تا كجا میبینید؟
تا جایی كه هر وقت فكر كنم موثر نیست، كفشهایش را آویزان كند.
*حرف پایانی؟
خطاب من در این مصاحبه فقط به تماشاگرنماها بود؛ البته افرادی هستند كه عاشق تیمهای خود هستند و 90 دقیقه بازیكنان را تشویق میكنند. من در پرسپولیس از این افراد زیاد میشناسم و خودم را مدیون آنها میدانم امیدوارم در پایان این فصل با تلاش زیاد جام حذفی را به آنها تقدیم كنیم.
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
کاربر شهرسختافزار
با اعلام مديربرنامههايش
آرفي با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كرد
خبرگزاري فارس: مهاجم آلماني تيم فوتبال پيام مشهد قرارداد داخلي دو سالهاي را باشگاه پرسپوليس امضا كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس اشپيتيم آرفي امروز با باشگاه پرسپوليس قرارداد دوسالهاي را به صورت داخلي امضا كرد.
عباس نبوي مدير برنامههاي اين بازيكن با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: تا ساعتي ديگر در فدراسيون فوتبال حاضر خواهيم شد تا كارهاي اداري اين انتقال انجام شود.
آرفي در ليگ برتر هشتم با 18 گل زده دومين گلزن ليگ برتر بود.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks