Arian.Z (17-11-08), M A H R A D (09-11-08)
کاربر شهرسختافزار
پس از بازي امروز مقابل آرمان
قطبي: كاش مي توانستم تمام حرفهايم را بگويم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: حرفهاي زيادي هست كه درباره پرسپوليس ميزنند و اي كاش امكان داشت من هم تمام حرفهايم را بر زبان بياورم.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از بازي امروز پرسپوليس مقابل آرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي امروز براي ما مفيد بود چون با برگزاري اينگونه ديدارها ميتوانيم بازيكناني مثل بادامكي، توره و ساير نيمكتنشينان خود را آزمايش كنيم.
وي در مورد شايعه جدايي مدافع توگويي گفت: آتسو به هيچ عنوان از پرسپوليس جدا نخواهد شد و برخلاف شايعات در تيم ما مي ماند.
قطبي ادامه داد: در مورد جذب بازيكنان جديد در پرسپوليس مصطفوي بايد نظر بدهد. به من ميگويند كه بازيكنان را در تمرينات آزمايش كنم كه اين كار را انجام ميدهم.
قطي خاطر نشان كرد: مدافع جديد توگويي در تمرينات شركت كرده است و بايد بيشتر عملكردش مورد بررسي قرار گيرد. هنوز نمي توان در مورد وي اظهارنظر قطعي كرد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص جدايي دي كارمو گفت: كار مهاجم برزيلي با پرسپوليس تمام شد و ميدانم خيلي ها مي گويند كه اي كاش نميرفت.
قطبي تاكيد كرد: من به هيچ عنوان تمركز خود را از دست ندادهام و فكر كنم بعضيها كه قصد دارند ما را وارد حاشيه كنند اين حرفها را ميزنند. با قدرت به كار خودم ادامه ميدهم و هيچ شكي در موفقيت پرسپوليس ندارم.
وي افزود: سال گذشته پرسپوليس در 4 بازي پاياني سرنوشت خود را مشخص كرد. اكنون نيز فقط شش امتياز با صدر جدول فاصله داريم و بي شك اگر مشكل مصدوميت و بدشانسي نبود، بالاتر از مكان فعلي بوديم. البته فراموش نكنيد قدرت تيم هاي ليگ برتر بسيار نزديك است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با گلايه از انتقادهاي غيرمنطقي گفت: حرفهاي زيادي است كه در دلم مانده است. اي كاش ميتوانستم تمام حرفها را بر زبان بياورم؛ اما امكانپذير نيست.
قطبي خاطر نشان كرد: با تمام كساني كه پرسپوليس را دوست دارند رفيق هستم و هرگز دوست ندارم آنها از نتايج ما ناراحت شوند؛ اما بايد قبول كرد فوتبال در حال حاضر غير قابل پيش بيني است.
وي يادآور شد: يك دروازهبان، يك هافبك وسط و يك دفاع چپ را به طور قطع جذب خواهيم كرد تا بتوانيم در آينده موفق باشيم. پژمان نوري نيز از اين پس در خط مياني بازي خواهد كرد. اميدوارم مشكل مالي در راه جذب بازيكن نداشته باشيم.
Arian.Z (17-11-08), M A H R A D (09-11-08)
Administrator
خب پس فکر کنم دوباره تغییرات در خط دفاعی داریمپژمان نوري نيز از اين پس در خط مياني بازي خواهد كرد
امیدوارم این تغییرات به سود پرسپولیس باشه
متاسفانه کریم و پتروویچ رو هم در بازی بعدی در اختیار نداریم
پس فکر کنم علی کریمی بیاد وسط بازی کنه!
سپاس
Arian.Z (17-11-08), murizaki_2000 (10-11-08)
Administrator
رضايي با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
کانون هواداران پرسپولیس : رحمان رضايي دقايقي قبل با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد داخلي خود را امضا كرد.
قرار است باشگاه پرسپوليس نيم فصل نام يك بازيكن را از فهرست خود خارج كرده و نام رضايي را اضافه كند.
هدايتي رئيس هيئت مديره پرسپوليس اين مطلب را تاييد كرد.
====
رضايي: پول، دليل آمدن من به پرسپوليس نبود
کانون هواداران پرسپولیس : رحمان رضايي در محل تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس تهران حاضر شد.
رحمان رضايي كه امروز با باشگاه پرسپوليس تهران قرارداد داخلي امضا كرده است، در محل تمرينات اين تيم حاضر شد و
با مديرعامل، هدايتي رييس هيات مديره، نژادفلاح عضو هيات مديره، افشين قطبي سرمربي تيم و ساير اعضاي كادرفني اين تيم ديدار كرد.
رضايي كه با لباس شخصي در محل تمرينات پرسپوليس حاضر شده بود، از كنار زمين تمرينهاي اين تيم را نظاره كرد.
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 12-11-08 انجام شده است
Arian.Z (17-11-08), murizaki_2000 (13-11-08), YALDA_OM (12-11-08)
Administrator
بحران دروازه باني پرسپوليس در آستانه بازي با پيكان
کانون هواداران پرسپولیس : تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي ديدار مقابل پيكان قزوين با مشكل جدي دروازه بان مواجه است.
در حالي كه پرسپوليس در فصل جاري ميثاق معارزاده را به دليل مصدوميت از دست داده است، در حال حاضر دو دروازه بان ديگر اين تيم نيز مصدوم هستند.
فريد زرينه پزشك پرسپوليس در خصوص وضعيت آنها به خبرنگار فارس گفت:
امروز مهدي واعظي و عليرضا حقيقي را مورد آزمايش قرار داديم و مشخص شد كه واعظي قطعا به بازي مقابل پيكان نمي رسد.
وي ادامه داد: احتمال حضور عليرضا حقيقي در بازي مقابل پيكان نيز بسيار ضعيف است.
در حال حاضر الياسي دروازه بان اميد پرسپوليس به عنوان دروازه بان سوم در اين تيم حضور دارد.
====
فکر کنم خود احمدرضا باید توی دروازه وایسه!! :d
|
|
کاربر شهرسختافزار
كاش ميشد كه احمد دوباره تو دروازه بايسته !!!!!!! دلمون براي اون روزها خيلي تنگ شده .......................
عقاب آسيا احمد رضا عابد زاده
Arian.Z (17-11-08), M A H R A D (13-11-08)
Administrator
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رحمان به پرسپولیس خوش اومدی!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
====
بچه ها فکر کنم با توجه به غیبت کریم و پتروویچ ، توی بازی با پیکان ، بادامکی بتونه بازی کنه
نظرتون چیه ؟
به نظرتون ترکیب چه جوری چیده میشه ؟
سپاس
Arian.Z (17-11-08), murizaki_2000 (13-11-08)
خدا کنه هر کاری که می کنن یه فکر درست کنن که به ضرر شون نباشه انشاالله شاخ پیکانم می شکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (17-11-08)
کاربر شهرسختافزار
موافقت با خروج از فهرست پرسپوليس
نامه معمارزاده صبح امروز به سازمان ليگ برتر ارسال شد
خبرگزاري فارس: نامه موافقت دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران با خروج نامش از فهرست اين تيم صبح امروز به سازمان ليگ برتر ارسال شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ميثاق معمار زاده در نامه اي مكتوب موافقت خود را براي خروج نامش از فهرست پرسپوليس اعلام كرد.
اين نامه به همراه نامه باشگاه پرسپوليس صبح امروز براي سازمان ليگ برتر و كميسيون پزشكي فدراسيون فوتبال ارسال شد تا شرايط براي ثبت قرارداد رحمان رضايي فراهم شود.
مسئولان باشگاه پرسپوليس روز گذشته در تماسي تلفني با معمار زاده به او اعلام كردند تمامي حق و حقوق وي تا انتهاي فصل بدون هيچ مشكلي به او پرداخت خواهد شد.
کاربر شهرسختافزار
معمارزاده در گفت و گو با فارس:
موافقت با جدايي از پرسپوليس سختترين تصميم زندگيام بود
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به خاطر موفقيت تيم قبول كردم نامم را از فهرست خارج كنند و اين سختترين تصميم زندگيام بود.
ميثاق معمارزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد موافقت خود با خروج نامش از فهرست پرسپوليس به دليل مصدوميت، اظهار داشت: صحبتهاي زيادي با اعضاي هيئت مديره باشگاه داشتم و فكر كنم سختترين تصميم زندگي فوتباليام را گرفتم.
وي ادامه داد: اظهارات مسئولان هيئت مديره منطقي بود و قبول كردم كه نام مرا از فهرست خارج كنند تا به اين شيوه كمكي به باشگاه كرده باشم.
اين دروازهبان كه در ابتداي فصل با پارگي رباط صليبي مواجه شد و تحت عمل جراحي قرار گرفت، تصريح كرد: طبق قولي كه به من دادند، فقط در ليگ برتر نميتوانم بازي كنم و در ليگ قهرمانان آسيا در خدمت تيم خواهم بود.
وي خاطرنشان كرد: با بزرگان فوتبال در اين باره مشورت كرده و از تصميم اوليه خود مبني بر شكايت از باشگاه صرفنظر كردم تا دست مسئولان پرسپوليس براي جذب بازيكن باز باشد.
معمارزاده افزود: با عابدزاده نيز 2 نوبت صحبت كردم و گفت در ليگ قهرمانان به من نياز دارد.هواداران منتظر من باشند چون قسمت نبود اين فصل به آنها خدمت كنم؛ ولي در آينده با قدرت بازمي گردم.
M A H R A D (18-11-08)
کاربر شهرسختافزار
/اخبار كوتاه از باشگاه پرسپوليس تهران/
پاسخ باشگاه به استعلام فدراسيون در مورد گذرنامه نيكبخت
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس به استعلام فدراسيون فوتبال در مورد گذرنامه عليرضا نيكبختواحدي پاسخ داده و بر اظهارات وي در كميته انضباطي صحه گذاشتند.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان فدراسيون فوتبال پس از ادعاي نيكبخت واحدي مبني بر اينكه گذرنامه اش در اختيار مسئولان باشگاه قرار داشته و به همين دليل از همراهي تيم ملي در سفر به قطر بازماند، در اين خصوص از باشگاه پرسپوليس استعلام گرفتند.
مسئولان باشگاه پرسپوليس امروز پاسخ استعلام را به فدراسيون ارسال كرده و اظهارات نيكبخت در كميته انضباطي را تاييد كردند.
* قول كمك باشگاه پرسپوليس به هوادار مازندراني
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران در تماس با پدر محمدرضا فهيمي كه حدود 10 سال است روي تخت بيمارستان امام خميني ساري حضور دارد و يكي از هواداران باشگاه پرسپوليس است، قول مساعدت داد.
احتمال دارد پس از بازي با پيكان قزوين، داريوش مصطفوي با همراه يك بازيكن پرسپوليس براي عيادت از اين هوادار، راهي مازندران شود.
* ديدار پيرواني با مصطفوي
مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي تشريح آخرين وضعيت اين تيم صبح امروز با مديرعامل باشگاه ديدار كرد.
پيرواني و مصطفوي يك ساعت و نيم با يكديگر گفت و گو كردند.
* بدهي باشگاه به هتل لاله پرداخت شد
مسئولان باشگاه پرسپوليس صبح امروز بدهي خود به هتل لاله براي اقامت دي كارمو را پرداخت كردند.
با پرداخت اين بدهي، دي كارمو توانست گذرنامه خود را از هتل دريافت كند.
* رضايي بلافاصله پس از ثبت قرارداد بازي مي كند
با توجه به اينكه رحمان رضايي به صورت بازيكن آزاد به پرسپوليس پيوسته است، پس از ثبت قرارداد با باشگاه نيازي به سپري شدن 15 روز پس از ثبت نيست و اين بازيكن بالافاصله مي تواند براي تيم خود بازي كند.
مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين مورد از سازمان ليگ استعلام گرفتند و مشكلي وجود ندارد. رضايي در صورت ثبت قرارداد مي تواند مقابل پيكان بازي كند.
M A H R A D (18-11-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks