Quick (05-09-09)
Quick (05-09-09)
|
خواجه نصرالدین طوسی بی شک . . .
خدماتش به ریاضی ، فلسفه ، تفسیر ، نجوم ، مسائل اجتماعی و . . . غیر قابل انکاره . . .
80 کتاب و رساله در این زمینه ها داره . . .
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
100% من احساس میکردم یه شخصی رو دارم جا میندازم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بی شک ایشون بزرگترین هستند و بعد از ایشون در ایران تاکنون کسی جای خالیشونو پر نکرده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
من اول و دوم واسم فرق نداره فقط توماس ادیسونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیوتون پس کجاست ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دکتر حسابی
|
گفتم "دومین" ، چون شکی نیست که مرد اول نیوتونه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
Jagvar (06-09-09)
خب لیست کامل نیست و شخصیت هایی مثل Louis Pasteur یا Nikola Tesla (نسل های قبل) یا Stephen Hawking (نسل فعلی) یا چندین شخصیت فوق العاده دیگه جا انداخته شده...
این سبک نظرسنجی هم خیلی درست نیست، به نظر شما نیوتن بزرگترین دانشمند بوده شاید نظر بقیه چیز دیگه باشه و دومین گزینه اشون باز هم چیز دیگه باشه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
MR.Fantastic (05-09-09), Quick (05-09-09)
ممکنه به نظر شما باشه ولی به نظر من انیشتین مرد اول و نیوتون دوم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K A S R A (06-09-09)
نظر منم همینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لااقل توی شاخه فیزیک نظریه اینشتین جامع تر از نیوتن هست ولی توی ریاضیات مطمئنا نیوتن و گاوس و لاگرانژ بزرگترین ها هستند
در کل فکر میکنم تاثیر گذارترین دانشمند روی زندگی بشری همون اینشتین باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
Jagvar (06-09-09), pooyi_khafan (06-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks