الان شما مجلات و تلویزیون و خیلی از سایتها را نگاه کن(که قطعا نگاه کردی)همه نوشته اند و تیلیغ کرده اند که کوروش جنایتکار بوده است و مواردی را هم گفته اند و یا گفته اند بت پرست و صهیونیست و....بوده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی در سرچی که من کردم تقریبا80 درصد سایتهای فارسی تیتر زده بودند کوروش جنایتکار و ملحد و بت پرست و.....و 20 درصد باقیمانده اکثرشان فقط زندگینامه مختصری از کوروش و خدماتش گفته بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل)
این 80 درصد که کوروش را ملحد و...می دانستند اکثرا از نوشته های گزنفون درباره کوروش استفاده کردند که فقط اگر یک مورخ بی طرف امروزی را اگر پیدا کنی از شدت دشمنی و کینه گزنفون نسبت به کوروش برایتان خواهد گفت.چون او یونانی بود و به واسطه فتح یونان توسط کوروش و حتی قبل از آن به واسطه دشمنی ایران و یونان در آن زمان گزنفون تا جایی که توانست در تاریخش کوروش را ظالم نشان داد.
و خلاصه در این زمان آنقدر بر علیه کوروش گفته اند و نوشته اند که خدا می داند.(فقط هم به خاطر محبوبیت روز افزونش است.چرا مثلا از یزدگرد سوم اینقدر بد نمی گویندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )خوب عده ای هم حق دارند باور کنند.
همانطور که گفتم معاویه لعنت الله با همین حربه کاری می کرد که مردم زمانش حضرت علی (ع) را سر نماز به عنوان نزدیک شدن به خدا لعنت کنند.
اما متاسفانه نه غیرتی و نه مجالی برای اهل حق و علم تاریخ نیست که بیایند در برابر این همه دروغ حقیقتها را بیان کنند و رفع شبهه کنند.و اگر دشمنان می گویند کوروش فلان جا اینقدر کشت اهل حق و حقیقت بیایند دلیلش را بگویند و هم صدها هزار نفر انسانی را که نکشت و آزاد کرد را هم بیایند و برای مردم بازگو کنند.هر گاه شما در یک میدان برابر مناظره این مخالفین با اهل حق را دیدی و هر گاه اهل حق آنقدر میدان پیدا کردند که توانستند به اندازه مخالفین از رسانه های ارتباط جمعی استفاده کنند آنگاه میتوانی حرفهای هر دو طرف را محک بزنی و مورد محاکمه عقل و وجدانت قرار بدهی و بعد به حقیقت برسی.

Bookmarks