هیچ کس متوجه نمی شود که برخی از افراد چه عذابی را تحمل می کنند تا آرام وُ خونسرد به نظر بیایند ..
آلدوس هاکسلی
Printable View
هیچ کس متوجه نمی شود که برخی از افراد چه عذابی را تحمل می کنند تا آرام وُ خونسرد به نظر بیایند ..
آلدوس هاکسلی
اگر قرار است چاقویی در شکمت فرو کنند، لااقل کار را با همان قیافه قاتلانه و نفرت انگیز انجام دهند، نه اینکه همزمان به تو لبخند بزنند و امیدواری بیهوده بدهند و مثلاً بگویند: " نگران نباش چیزی نیست . شش تا ضربه هم بخوری، مثل قبل سالم خواهی بود
ژوزه ساراماگو
خوشبختی از نگاهِ هر کسی معنایی متفاوت دارد.
اما از نظر من آدمهایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاد
سیمین دانشور
با شما از زخمی سخن میگویم برآمده از نیزههای نادانی و ما همه قربانی آنیم.
کسی دوستدار حقیقت نیست،
همه دوستدار مصلحتاند.
بهرام بیضایی
بيست سال بعد، بابتِ کارهايی که نکردهای بيشتر افسوس میخوری تا بابتِ کارهايی که کردهای.
بنابراين روحيه تسليمپذيری را کنار بگذار،
از حاشيهی امنيت بيرون بيا،
جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن..
- مارک تواين
هرگز این چهار چیز را در زندگیت نشکن،
اعتماد، قول، رابطه و قلب
زیرا اینها وقتی می شکنند صدا ندارند
اما دردِ بسیاری دارند ..
- چارلز دیکنز
رفع گرسنگى عشق، بسيار دشوارتر از رفع گرسنگى نان است.
- مادر ترزا
من نمیتوانم مسیر باد را تعیین کنم اما میتوانم بادبان های کشتی ام را برای رسیدن به مقصدم تنظیم کنم.
- جیمی دین
آدمها میمیرند، سکته میکنند یا زیر ماشین میروند، گاهی حتی کسی عمدا از بالای صخرهای پرتشان میکند پایین. اینها، البته مهم است، ولی مهمتر همان نبودن آنهاست، اینکه آدم بیدار شود و ببیند که نیستش، کنار تو خالی است. بعد دیگر جای خالیشان میماند، روی بالش، حتی روی صندلی که آدم بعد از مردنشان خریده است. آن وقت است که آدم حسابی گریهاش میگیرد، بیشتر برای خودش که چرا باید این چیزها را تحمل کند
هوشنگ گلشیری | آینههای دردار
وقتی تنهاییم، دنبالِ دوست می گردیم،
پیدایش که کردیم، دنبالِ عیب هایش می گردیم،
وقتی از دستش دادیم در تنهایی،
دنبالِ خاطراتش می گردیم.
مراقب قلب ها باشیم؛
هیچ چیز آسان تر از قلب نمی شکند.
- ژان پل سارتر