برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه درباره ی اینا اینجا بحث کنیم استاد امید؟
با مطالعه مشکلی ندارم . البته خیلی از اساتیدها تو حوزه ی سیاست و اقتصاد و انسانی ، التقاتی هم درس میدن (یعنی بسیار تک و توک پیش میاد که درس ندن)
امام خمینی گفت که التقاتی (یعنی ادغامی یا ترکیبی) فکر کردن ، خیانت هست به اسلام (البته شاید خواص و اساتیدهای جامع رو بیشتر مد نظر داشت)
بنابراین تفکر هم اسلامی و هم غربی و یا اسلامی و هم شرقی نداریم . مثلا بعضی ها میگن لیبرال دموکراسی اسلامی ، بانکداری اسلامی و ... . هر جا هم که خودشون اسلام رو کنار یه چیز چسبوندن ، هم کل جامعه ضرر کردن و هم راحت تونستن ازش سوء استفاده کنن
امام خامنه ای هم چند مدت پیش گفته بود ، مبنای علوم انسانی غربی ، تثلیثی هست و برعکسش اسلام ، توحیدی هست (توی نهج البلاغه ، در همون ابتدا ، امام علی ، اصل رسیدن و شناخت خدا رو ، ایمان به واحد بودن خدا میدونه جوری که انگار کل مشکلات بشر رو همین یه کلمه میدونه)
اما منظورم این نیست که مثلا از تجربه ی غربی ها استفاده نشه و یا حتی بخشی از همون علوم انسانی ای رو هم که به درد آدم میخوره رو ازشون نگیریم . منظورم اساس و بنیه ی علم انسانی شونه که نگیریم
البته نه اینکه من خیلی خوب باشم نه . من از همه بدترم تو اسلام ولی بالاخره اسلام رو دوست دارم (حتی زبونی)
Bookmarks