پاسخ : فرض کنید عاشق یک نفر شدید که دینش با شما فرق می کند! / حاضرید دینتون رو فدای عشقتون کنید؟
به هزار و یک دلیل خیر.
برای من فردی پیدا نمیشه که ارزشش به اندازه ی اعتقاداتم باشه.
mohamad70 (05-08-11), P A R H A M (06-08-11)
|
خداوند عاشق همه بنده هاشه ( شاید شنیده باشید که خدا گفته اگه بنده هام می دونستن چه شوقی برای برگشتشون به طرف خودم دارم بند بند وجودشون از هم جدا میشد )
پس دور از انصافه خدایی که این همه عاشقته رو بفروشی به بنده خدایی که معلوم نیست واقعا دوست داشته باشه اگرم دوست داشته باشه قطعا از جنس عشق خدا به بنده نیست.
nothing is as it seems
™Ali (06-08-11), P A R H A M (06-08-11)
محمد جان اگه به عنوان تاپیک نگاه کنی بحث دین هست نه خدا وگرنه کسی خدا را به هیچ چیز نمیفروشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P A R H A M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی شما دینت رو فدا کنی به این معنا نیست که به پروردگارت پشت کردی؟؟
nothing is as it seems
اگه تاپیک اول من رو ببینی متوجه میشی من چی میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks