در همه شب میخوانم
بازیگر نیستم بازی را دوست دارم
با گیتار وجودت تکنوازی را دوست دارم
من حضور سبز تو را خواهم خواند
در سراچه دلت یار خواهم ماندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در همه شب میخوانم
بازیگر نیستم بازی را دوست دارم
با گیتار وجودت تکنوازی را دوست دارم
من حضور سبز تو را خواهم خواند
در سراچه دلت یار خواهم ماندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
بسيار خوب هست براي شروع . من خودم هم تازه كار هستم و خيلي نكته ها و ... بايد ياد بگيرم اما دوستان توجه كنند شعر نبايد سكته داشته باشه و روان باشه .
وز آمدن و رفتن من نام نبود
كز ديدن و رفتن من راز نبود
حال را عشق باشد اي دوست
تو نداني فردا كجا خواهي بود
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
2sib (11-04-08), ashkan.h (16-09-10), I M A N (11-04-08), M3RS4D 50062 (25-04-15)
شهریار جان اگر منظورت منم خودت بلد نیستی بخونیش که این رو میگی و اگر با من نیستی پس چرا تشکر نکردی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2sib (11-04-08)
कभी हार
چه نتيجه گيري منطقي مي كني امير جان !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ZeroX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- من كجاي پستم عرض كردم منظورم شعر شما بوده ؟ يا حتي فرد ديگه اي ؟ بنده نكته اي را عرض كردم كه شما كاملا منطقي برخورد كرديد . در مورد خوندم شعر هم نظر لطفتون هست ! اما فكر كنم بتونم بخونم !
2- تشكر كردن در كل براي وقتي هست كه شما از پستي خوشتون بياد يا موافقت و ... داشته باشي اما در اين مورد من اون وقت اصلا حواسم نبود و اومدم فقط شعر را گذاشتم به دليل اينكه وقت تنگ بود و سپس اومدم شعر هاي ساير دوستان را خوندم . من ميتونم شعر نخونده از كسي تشكر كنم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا كمي بيشتر درنگ كنيد ...
ممنون
شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks