من به نوبه خودم به همه کاربران عزیز مجموعه شهر سخت افزار تبریک میگم نوروز و بــــــهـــــــار را ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بــــهــــــار شاید خوش مفهوم ترین چیزی میشه که من میشناسم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه های شهر سخت افزار باید شاهد پیشرفت های چشمگیری امسال باشند. خیلی چشمگیر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما جواب ها:
1- خیلی سخته برای من بخوام خاطره ای بگم از چیزی که همش خاطره بوده و لحظه لحظه زندگیم توی سال های اخیر باهاش رقم زده شده ...
اما اگه بخوام اینجا یه خاطره تعریف کنم شاید بد نباشه به اولین قرار ملاقات گسترده بچه های شهر سخت افزار در سال 88 در نمایشگاه الکامپ اشاره کنم که واقعاً تعداد کثیری از بچه ها اومدند و عکس های یادگاری خیلی خوبی گرفتیم و برای اولین بار توی دنیای واقعی هم بچه ها دور هم بودند ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- هیچیو ...
3- هیچ چیز هم ارزش سلامتی و خانواده نیست.
4- بعداً!
5 :
اگر انسان ماجراجویی پیشه كند، بی تردید تجربه هایی كسب می كند كه دیگران از آن محرومند.
ما برای در پیش گرفتن این سفر، شیر یا خط انداختیم. شیر آمد؛ یعنی باید رفت و ما رفتیم. اگر خط هم می آمد و حتا اگر ده بار پشت سر هم خط می آمد،ما آن را شیر می دیدیم و به راه می افتادیم.
انسان میزان همه چیز است. نگاه من است که به همه چیز معنا می دهد ...
ما می خواستیم اینگونه باشد و شد. مهم نبود که آیا شتابزده تصمیم گرفتیم یا نه. مهم آن بود که گام در راهی می گذاشتیم که دوست داشتیم. ما به راه افتادیم و رفتیم و رفتیم. هنگامی که باز گشتیم دیگر آن آدم پیشین نبودیم.
عوض شده بودیم. سفر نگاه ما را به اوج ها برده بود.
بزرگ تر شده بودیم ... !
_خاطرات سفر با موتورسیکلت_
_ارنستو چهگوارا_
و این تیکه از پادکستی از رادیو روغن حبه انگور به مناسبت سال نو:
http://s4.picofile.com/file/81783117...ande_.mp3.html
Bookmarks