خب ...
بگذارید یک صحبت خودمونی با همه دوستان به خصوص رضا عزیز داشته باشیم ...
فقط قبلش بگم که توی این پست دیدگاه های شهر سخت افزار و شخص خودم را تلفیق میکنم و میگم .
بحث کلی :
جدای از شوخی و صحبت هایی که شد و شاید بدبرداشت شده باشه بعضی جاهاش . این را کلی میگم : چرا باید توی جامعه ما طوری باشه که ارزش یک گرافیست یا یک نقاش کمتر از یک مهندس یا دکتر باشه ؟ من به شخصه صفحات شخصیم توی جاهای مختلف هست و میتونند ببینند دوستان که چند تا از صفحات مورد علاقه من از نقاشی ، گرافیک و هنر های مرتبط هست .
رضا جان ؛ شما مثل یک دوست خوب برای شخص من و مجموعه شهر سخت افزار بودی و هستی و این را به عنوان مدیر این مجموعه خدمتت میگم ، از نظر ما ، ارزش فعالیت شما ، به عنوان گرافیست مجموعه بسیار بسیار زیاد هست و اگه مجموعه ما یک نقاش هم داشت باز هم همین طور بود . ارزش یک "هنرمند" واقعاً در نظر ما مبرهن و واضحه و امیدوارم هیچ سوء تفاهمی روش نباشه .
حالا توی جامعه این طور نیست ؟!
بسیار خب ، نباشه ! اصلاً مهم نیست . اینجا شهر سخت افزار و ما بر اساس ارزش های شخصیمون انتخاب میکنیم .
در شهر سخت افزار جایی که ما بتونیم تقدیر کنیم فعلاً همین روال کاربر و مدیر برگزیده است که قطعاً نواقصی داره و شاید خیلی از دوستان مثل رضا عزیز کاربر نباشند و دوست داشته باشند با عناوین تخصصیشون تقدیر بشند ...
ایشالله در آینده این حوزه تقدیر فصلیمون را گسترش میدیم تا نه تنها سوء تفاهمی ایجاد نشه بلکه بتونیم دقیق تر و بهتر کار کنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیایم همیشه مثبت نگاه کنیم ، چون از نگاه منفی هیچ چیزی در نمیاد ولی در نگاه مثبت حداقلش یک پیشنهاده که میتونه پیشنهاد های تکمیلی و ایده های بهتری را ایجاد کنه و باعث بهبود بشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به همگی دوستان از تیم مدیریت گرفته تا کاربران و گرافیست و ... ای که برگزیده شدند تبریک میگم و شهر سخت افزار باعث افتخارشه در کنار یکایک شما دوستان خوب و همکاران عزیز باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks