سلام
شهاب هستم 22 سالمه
كارداني كامپيوتر نرم افزار دارم
علاقمم سخت افزار و برنامه نويسي هست
6 سال تو كار سخت افزارم
اميدوارم بتونم در كنار همه پيشرفت كنم و اگه كمكي از دستم بر بياد دريغ نميكنم
کاربر شهرسختافزار
سلام
شهاب هستم 22 سالمه
كارداني كامپيوتر نرم افزار دارم
علاقمم سخت افزار و برنامه نويسي هست
6 سال تو كار سخت افزارم
اميدوارم بتونم در كنار همه پيشرفت كنم و اگه كمكي از دستم بر بياد دريغ نميكنم
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوشحالیم که اینجا هم در خدمتتون هستیم شهاب جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدین به PCN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
कभी हार
سلام شهاب جان ، به خانواده پی سی نتورک خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم بتونیم در کنار هم دیگه باعث پر بار تر کردن انجمن بشیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام من میثم هستم دانشجو رشته مکانیک دانشگاه انقلاب تهران از عضویت در سایت شما خوشحال هستم
امیدوارم اوقات خوبی را در کنار هم داشته باشیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امضا بلد نیستم انگشت میزنم.
M A H R A D (08-09-08)
कभी हार
سلام میثم جان ، خوبی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meisamalibeigi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون را در انجمن های شهر سخت افزار ( پی سی نتورک ) تبریک میگم امیدوارم بتونیم در کنار یکدیگه اطلاعات کسب کنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks