سلام خوشحال در يك جمع حرفه ايها هستم و صميمي
من كوچيك همتون مسعود از بوشهر و شيراز هستم متولد 1366
تخصوص هم در زمينه سوزوندن قطعات هست اگر راهنمايي خواستيد در خدمتم
سلام منم امیرعلی هستم فعالیتمم توی بخش سخت افزار و اوراق کردن وسایل الکترونیکی که تازه خریدم هست
از اصفهان هم هستم
سلام خوشحال در يك جمع حرفه ايها هستم و صميمي
من كوچيك همتون مسعود از بوشهر و شيراز هستم متولد 1366
تخصوص هم در زمينه سوزوندن قطعات هست اگر راهنمايي خواستيد در خدمتم
سلام امیر علی جان ، خوبی بردار ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به جمع صمیمی ما خوش اومدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام مسعود جان ، خوبی شما ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویت شما ، دوست قدیمی را هم به خانواده پی سی نتورک تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم بتونیم از اطلاعات همدیگه در اینجا استفاده کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
|
این امیر علی که میبینید همونطور که خودش گفت ، استاد اوراق کردن وسایل الکترونیکیه ، PSP که خرید ، به ساعت نکشید همه چیزشو پهن کرد رو زمین ، X360 که خرید قسم خورد که دستش نزنه ، ولی زد زیر قولش و باز کرد و خدا میدونه چه بلاهایی سرش در آورد ! البته X360 اش طوریش نشده و راحت کار می کنه !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Lord_theOne عزیز به جمع ما خوش اومدی .
دوستان ، این Lord_theOne عزیز یکی از بچه های گل روزگار هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
سلام مسعود جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدی به خانواده صمیمی پی سی نتورک
ارادت داریم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
پوریا از تهران هستم متولد 68 .
به خاطر بالا رفتن اطلاعاتم در زمینه ی سخت افزار عضو سایت شدم.
همچنین استفاده کردن از اطلاعات شهریار!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دادا مسعود چطوری؟ خوبی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط poorya_l برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام پوریا جان ، خوبی عزیزم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خانواده بزرگ پی سی نتورک ، خوش اومدی و امیدوارم بتونیم در کنار هم ساعات خوشی را داشته باشیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک سوال من شما را نمیشناسم ، شما منو میشناسید ؟ چون این جمله آخرتون یکم برام عجبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با این وجود پوریا جان اینجا استادان زیادی هستند که بنده شاگردشونم و امیدوارم بتونی ازشون چیز یاد بگیری ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks