soldier (25-07-08)
منم عضویتت تو PcNetwork رو بهت تبریک میگم میثم جان. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم بتونیم باهم همکاری خوبی داشته باشیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
soldier (25-07-08)
سلام میکنم خدمت مدیریت محترم سایت و دیگر کاربر های گرامی.
من سید سهراب مجتبوی هستم از مشهد.
من برای اولین بار که تو یک سایت عضو میشم و خیلی خوشحالم.
توانایی زیادی ندارم اما با فتو شاپ اشنایی دارم.
امیدوارم بتونم یه چیزی یاد بگیرم.
سلام همشهری خوش اومدی به PCNبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soldier برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
ایول ایولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soldier برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشهدی ها کارشون درسته
PCminister (25-07-08)
سلام دوست عزیزم ، خوب هستید ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soldier برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون را در خانواده بزرگ پی سی نتورک تبریک میگم و امیدوارم بتونید ضمن کسب اطلاعات ، اطلاعاتی که دارید را در اختیار دیگران قرار بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد و سربلند باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
به پسی سی نتورک خوش آمدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soldier برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سهراب جان خوش اومدید به پی سی نتورک
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام من فرهاد هستم در زمينه برنامه نويسي و سيستم عامل اطلاعاتي دارم در ضمن رشته تخصصي من الكترونيك هست
فرهاد عزیز خوش آمدی به PcNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farhad_shamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم که بتونید از مطالب فروم نهایت استفاده را برده و دانش خود را انتقال دهید .
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks