D J V A H I D (19-06-08), Fog (29-06-08), Keih@n.G (29-06-08), M A H R A D (12-06-08), sAsAn.K (14-06-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دانش آموختگان عزیز
من خلیل هستم از گرگان در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار تحصیل می کنم
امیدوارم بتونم در کنار شما دوستان چیزی یاد بگیرم.
D J V A H I D (19-06-08), Fog (29-06-08), Keih@n.G (29-06-08), M A H R A D (12-06-08), sAsAn.K (14-06-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gorganweb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شما خوش آمد میگم آقای خلیلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدین به PCnetworK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Administrator
خلیل جان سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خانواده پی سی نتورک خوش اومدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
عضو VIP شهر سختافزار
خلیل عزیز به PCNetwork خوش آمدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من بهزادم متولد 1369
SSA Super V.I.P
خوش آمدید دوستان عزیز ، ان شاءالله که در کنار همدیگه PCNetwork رو روز به روز فعال تر از گذشته خواهیم کرد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
همکار سابق انجمن
به خانواده ی پیسی نتورک خوش آمدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط perspolis69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام و خسته نباشيد ايليا هستم 24 ساله از مشهد تخصص عكاسي و گرافيك برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (04-07-08), M A H R A D (29-06-08)
|
|
कभी हार
سلام الیا جان ، خوبی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eleia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتت را در انجمن ها به عبارتی خانواده پی سی نتورک تبریک میگم امیدوارم بتونیم روز هایی خوبی را در کنار هم داشته باشیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی خوشحال میشم شما را در انجمن های عکس و عکاسی پی سی نتورک که اولین انجمن در نوع خودش هم هست ببینم :
http://pcnetwork.ir/forumdisplay.php?f=70
شاد باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
arven_andomil (04-07-08), Fog (29-06-08)
ورود دو کاربر جدید که خلیل و الیا میباشند رو رسما به انجمن پی سی نتورک تبریک میگم و امید دارم اوقات خوشی رو در انجمن داشته باشند
با کمال تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks