سلام
من منم18 هستم و يه چند هفته اي ميشه تو اين سايت عضو هستم تخصصم بيشتر در زمينه برق هستش اگه مشكلي داشتيد به من بگيد
سلام
من منم18 هستم و يه چند هفته اي ميشه تو اين سايت عضو هستم تخصصم بيشتر در زمينه برق هستش اگه مشكلي داشتيد به من بگيد
راهي سفرشدي تومن دلم مي خواست بموني
واسه موندن تو اما به خدا دعا نكردم
![]()
![]()
M A H R A D (06-05-08)
|
|
همکار سابق انجمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط manam18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری انجمن
عضویتت رو بهت تبریک میگم یحیی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YAHYA-PRO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما هم خوشحال میشیم از تجربیات شما استفاده کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام آقا رضا.
عضویتت رو بهت تبریک میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم بتونیم با همدیگه همکاری خوبی داشته باشیم.
سلام منم18 جان !(حالا نمیشه خودتو بیشتر معرفی کنی ؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط manam18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در کل عضویتت رو بهت تبریک میگم.
امیدوارم بتونیم با همدیگه لحظات خوشی رو تو PcNetwork سپری کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_waves (06-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط manam18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ای کاش خودت رو بیشتر معرفی میکردی
به هر حال ورودت رو به پی سی تبریک میگم
ان شالله روزای خوبی رو با هم سپری کنیم
یا علی
کاربر شهرسختافزار
من هم محمد هستم 21 ساله از کرج . هم تخصص دارم و هم بدون تخصص . بطور تصادفی با اینجا آشنا شدم . آمدم تا هم خودم چیزهایی یاد بدهم و اگر در توانم بود هم کمک کنم . با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام محمد جان عضویتت در پی سی رو بهت تبریک میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MEGA RENO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ان شالله روزهای خوبی رو با هم سپری کنیم و از اطلاعات شما استفاده کنیم
یا علی
|
|
محمد جان ورودت رو به انجمن پی سی نتورک تبریک میگم انشالله بتونی چیزی به ما یاد بدی و اگر زمانی چیز نیاز داشتی بتونیم کمکت کنیم
با سپاس امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks