al pacino (02-05-08)
علی خان خوش اومدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
al pacino (02-05-08)
سلام من سهیلم 20 سالمه دانشجوی کامپیوتر
متولد تهران و ساکن اصفهان
دارای تخصص در زمینه موبایل و هک سونی اریکسون
سهیل جان ورودت رو به این خانواده تبریک میگم و آرزو دارم بتونیم دست در دست هم دیگه خیلی کار ها انجام بدیم
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقای سهیل (02-05-08)
سلام علی جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasle1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتت رو بهت تبریک میگم.
به فروم گرم و صمیمی PcNetwork خوش اومدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCminister (30-04-08)
|
خوش اومدی سهیل جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط آقای سهیل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقای سهیل (02-05-08)
خوشحال میشم اگه به کلبه خرابه ما یه سری بزنین
خوب فکر کنم منم باید خودم رو معرفی کنم !!!! مرتضی هستم 30 سالمه و ساکن تهران . همه کاره و هیچ کاره !!! یه مدت تو یه شرکت تکنسین طراح ups بودم و حالا تو سایپا واسه یه کم پول بیشتر عمرمو به بطالت میگذرونم ...... علاقه مند به سخت افزار و بویژه اورکلاک !!! در ضمن یه پرسپولیسیه دو آتیشه بلکمم بیشتر ...... از عضویت در این سایت بسیار خوشحالم و دلم میخواد چیزای زیادی از شما دوستان یاد بگیرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (02-05-08), M A H R A D (02-05-08), PCminister (02-05-08)
سلام مرتضی جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم از عضویت شما تو این فروم خوشحالم و امیدوارم بتونیم از تجربیات شما استفاده کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
murizaki_2000 (02-05-08)
سلام مرتضی جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدین...
در مورد اورکلاکینگ باید بگم خیلی کارتون با q6600 خوبه امیدوارم در این انجمن از شما بیشتر یاد بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
I M A N (02-05-08), murizaki_2000 (02-05-08)
سهیل جان خیلی خوش اومدی. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks