سلام من یونس هستم مدیر 2 سایت را بر عهده دارم +5 سایت دیگه
شاگرد استاد سلامی (بدنسازی)
تخصص من عکس و ویدیو و بدنسازی........
اگر کمک خواستید بگید خوشحال میشم
سلام
خیلی وقت بود که به این تاپیک سر نزده بودم ... برای همین یه خورده از بقیه دوستان عقب افتادم ....
من هم به عزیزانی که تازه به جمع خانواده پی سی نت ورک پیوستند خوش امد میگم و امیدوارم روز هایی خوبی رو با هم توی این فروم سپری کنیم
با تشکر از همه شما
یا علی
آخرین ویرایش توسط 2sib در تاریخ 21-04-08 انجام شده است
سلام من یونس هستم مدیر 2 سایت را بر عهده دارم +5 سایت دیگه
شاگرد استاد سلامی (بدنسازی)
تخصص من عکس و ویدیو و بدنسازی........
اگر کمک خواستید بگید خوشحال میشم
همه شما را دوست دارم
|
یونس جان سلام
به پی سی نتورک خوش اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتت رو بهت تبریک میگم یونس جان.
امیدوارم بتونیم باهم همکاری خوبی داشته باشیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
al pacino (02-05-08)
سلام من هم ورودت رو به پی سی تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی
یا علی
یه معرفی کامل: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجتبی ناصری هستم.دانشجوی سال سوم مهندسی عمران-دانشگاه فردوسی مشهد
متولد شیراز - 1366
من هم چند روزه عضو شدم و فعالیتم رو تو بخش موبایل آغاز کردم.تو یک فروم دیگه فعالیت زیادی تو موبایل دارم.
تخصص اصلیم سرچ مقاله های علمی تو اینترنت و تمام مباحث مربوط به موبایل های دارای سیستم عامل سیمبینه.
خوشحالم که به خانوادتون اضافه شدم.
I M A N (28-04-08), PCminister (29-04-08), Shahryar (28-04-08)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtaba_n87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدین به PCnetwork
امیدوارم در کنار هم در این فروم لحظات خوب و شادی را داشته باشیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم در سایه امام رضا(ع) درستون رو به سلامتی در این دانشگاه معتبر تموم کنید به امید خدابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
منم عضویتت رو بهت تبریک میگم مجتبی جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم بتونیم از تجربیات همدیگه به خوبی استفاده کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسم منم علی از همدان
بیشتر در قسمت بازی و نرم افزار و سخت افزار هستم خوشحال میشم به دوستان کمک کنم
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks