من هم خوشحالم که در جمع شما هستم .البته فکر کنم دوستان تا حدی من رو بشناسند . خوشحالم که در انجمنی هستم که کاربران و مدیران خوبی دارد . من بهادر امید 30 ساله هستم . در خدمت همه رفقای گل اینجا هستم .
من هم خوشحالم که در جمع شما هستم .البته فکر کنم دوستان تا حدی من رو بشناسند . خوشحالم که در انجمنی هستم که کاربران و مدیران خوبی دارد . من بهادر امید 30 ساله هستم . در خدمت همه رفقای گل اینجا هستم .
|
|
من هم خوشحالم که در کنار شما ها هستم امیدوارم همیشه موفق باشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
بهادر جان خوش اومد عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی حالتون به حمدالله خوب شد ؟ دیگه مشکلی که ندارید؟
دعا میکنم همیشه سلامت باشی و در کنار خانواده محترم خوش و خرم باشید انشاالله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من عماد هستم از مشهد. خوشحالم که با اینجا آشنا شدم. البته رشته ام کامپیوتر نیست اما به سخت افزار و بازیهای کامپیوتری علاقه خاصی دارم.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Administrator
عماد جان خیلی خوش اومدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشالله در کنار هم باشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان سلام
قدری دیر به معرفی خودم پرداختم، از این بابت معذرت میخوام
بنده احمدی هستم که یه سابقه نسبتا خوب و طولانی در زمینه تجارت آی تی دارم.
در سال 2004 شرکت توسعه رایانه گلسان رو راه اندازی کردم و در اونجا با سمتهای مدیر فنی، فروش و بازارگانی فعالیت خودم رو در بازار ایران آغاز کردم و از جمله افتخاراتم ورود و معرفی رسمی چندین برند معتبر برای اولین بار به بازار ایران بود که میشه بهInno3D, Mushkin , Razer, ... اشاره کرد.
در سال 2006 بنا به دلایلی از این شرکت جدا شدم و سپس به عنوان مشاوره چند تا شرکت داخلی و همچنین Country Manager شرکت جنیوس مشغول به ادامه کار شدم که در حال حاضر نیز این سمت رو دارا هستم و در کنار اون به عنوان مدیر فروش گروه مهندسین فرآیند و مشاور چندتا شرکت خارجی در بازار ایران فعالیت خودم رو ادامه میدهم.
بسیار هم خوشحالم که دوستان جدیدم در اینجا به بنده محبت داشته و اجازه حضور دراین فروم فعال و صمیمی رو دادند.
امیدوارم که در کنار شما عزیزان به دانستهایم افزوده گردد و کمکی هر چند کوچک که از عهده انجام آن برآیم برای دوستان خوبم در اینجا انجام دهم.
ارادتمند شما
احمدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط A-Ahmadi در تاریخ 15-01-08 انجام شده است
M A H R A D (15-01-08), Trance (15-01-08)
|
|
پس از این من بعد از اطلاعات بسیار پر بار شما می تونیم استفاده کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .واقعا حضور شما توی این فروم باعث افتخار همه است.با سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A-Ahmadi (16-01-08)
Administrator
آقای احمدی قبلا هم خدمتتون خوش آمد عرض کردم ولی باز هم ورودتون رو به فال نیک میگیرم و بهتون مجدداً خوشامد میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A-Ahmadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق و سربلند باشید
سپاس
A-Ahmadi (16-01-08)
عضو VIP شهر سختافزار
عماد جان خوش اومدی به انجمن امیدوارم که موفق و سلامت باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب احمدی بنده هم از حضورتون رو در انجمن PcNetwork بسیار خوشحالم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A-Ahmadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم که بتونید دانسته های خودتون رو در انجمن به دیگران منتقل بفرمایید .
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A-Ahmadi (16-01-08)
سلام دوست عزیز.خوشحالم که در جمع ما هستی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A-Ahmadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A-Ahmadi (16-01-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks