ravegoat (11-05-13)
درود بر همه
محمد هستم از شیراز . بیست و یک ساله . عکاس . عاشق اینترنت و گیمینگ و موسیقی
ravegoat (11-05-13)
مهدی حیدرپور هستم 24 ساله علاقه زیادی به گیم دارم تو بازی COMPANY OF HEROES با سه نفر از بچه های دیگه که چهار نفر میشیم چهارومین تیم دنیا هستیم علاقه زیادی به سخت افزار و مودینگ دارم البته با این وضعیت قیمت ها دیگه کشیدم کنار و فعلا تو تعطیلات هستم!!!
درود بر همه
امید هستم
در زمینه مکینتاش و IOS تقریبا تخصص دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
old gamer (20-06-13)
سلام امین هستم 28 ساله متآهل از تهران تهرانپارس. فکر کنم این نام کاربری رو در 3 سایت همسایه بزنید منو بیشتر میشناسید.
بنده متخصص دانلود و آرشیو هستم. بیشتر تمرکزم روی انیمیشن و گیم هست. آرشیو تقریبا بزرگی از گیم پی سی و انیمیشن hd دارم. فیلم و موزیک که دیگه حرفشو نزن !!! 12 سال سابقه گیم دارم و عاشق کارت گرافیک. از دسته دوستانی هستم که روی کمپانی AMD قسم میخوریم و متعصب هستیم. به تازگی با این انجمنها آشنا شدم و امیدوارم روز به روز بهتر پررونق تر بشه. درخدمتم
fernaspe (10-05-14)
|
سلام من ترنادو هستم و پونزده سالمه و علاقه ی زیادی به هکری(کرکر(cracker))دارم و عاشق بازی های رایانه ای به خصوص کال آف وسینتراو هستم و تازگی میخوام زبان جوارو یاد بگیرم واز سخت افزار و نرم افزارای کامپیوتر زیاد نمیدونم وامیدوارم منو یاری کنید ممنون.
IL Tornado
سلام
من بهاره 21 سالمه از تهرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تخصصم تو نرم افزاره ++c و vb
سلام به دوستان شهر سخت افزار! بنده ناصر هستم از مشهد و خوشحالم که با شما دوستان و مدیران گرامی آشنا هستم. به امید آشنایی بیشتر و لحظه هایی خوب در کنار شما کاربران گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود .... محمود هستم 29 سالمه کارم صنعته اگر در این مورد کمکی از دستم بر اومد خوشحام میشم کمک کنم
امیر هستم در زمینه بر نامه نویسی بامطلب و فرترن و طراحی وب
اینم وبلا گ خصوصیم
http://amiramini.page.tl/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (02-06-13)
با سلام عرض،
بنده نماینده رسمی گیگابایت (از طرف آواژنگ) هستم و جهت پاسخ گویی به کاربران؛ انتقال نظرات، انتقادات و پیشنهادات و همچنین اطلاع رسانی در مورد جدیدترین اخبار و رویدادهای فن آوری در خدمت شما هستم.
|
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks