من سینا پسران افشاریان متولد 1367 هستم از اورمیه
یه جورایی تو کار موبایل و کامپیوتر خبره هستم ولی داشنجوی عمران هستم
در حال حاضر در انجمن تخصصی موبایلستان ، انجمن تخصصی لپ تاپ یکی از مدیران هستم و جزو اعضای فعال سایت ورزش اورمیه و والیبال ایران هستم
همه چی یهویی شد !!!
امروز که از خواب بیدار شدم نمیدونم چی شد ، چطوری شد که پی سی نت ورک اومد تو ذهنم
سریع دست به کار شدم و وارد سایت شدم
همیشه برای من سخت ترین کار به یاد اوردن یوزر و پسوردیه که توی یک سایت عضو شدم
ولی برای اولین بار من یوزر و پسوردم رو درست وارد کردم !!
با دیدن فروم یه لبخندی رو لبام نشست که یاد اور روزایی بود که اینجا دور هم جمع میشدیم !!
سلام به همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام بر دوستان گرامی من یاسی هستم از گیلان
درزمینه کامپیوتر تا حدی مهارت دارم
سلام.اشکان 23-24
لپ تاپ فروش :دی
نرم افزار و سخت افزار پی سی
جنـــــــوب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه با هم ایران را به اووووووووووووووج برســــانیم
سلام من امیر علی هستم .کارشناس ارشد تربیت بدنی دارم. وبه دنبال اطلاعاتی در مورد اکسس پوینت 610 اینکسیس اینجا رو پیدا کردم و سوالم اینه که باید این مدل رو برای سیستم سون نیز همخوان نمود یا نه ؟ هیچ اطلاعاتی در مورد این مدل ندارم.
با سلام به همه عزیزان و بخصوص دوستان خوبی که این سایت ازرشمند رو راه اندازی کردن
من امیر خلیلی هستم کارم سخت افزار کامپیوتره و در حال تدوین کتابی در همین زمینه
امیدوارم با کمک دوستان بتونم کار ارزنده ای رو ارائه بدم
کمکی که میتونم به دوستان بکنم در ارتباط با ساختار انواع مادربوردهای پی سی و نوت بوک و انواع نقشه های شماتیک بخصوص شماتیک مادربوردهای لپ تاپ از همه برندها و مادربوردهای پی سی و همینطور دیتاشیت های که در این ارتباط هستند
من علاوه بر رشته تحصیلی مرتبط حدود 14 سال در ارتباط با تعمیرات سخت افزاری فعالیت دارم
امیدوارم در جمع دوستان بتونم مفید باشم با آرزوی موفقیت برای همه عزیزان
at_90m@yahoo.com
علی هستم از تهران..تحصیلات و حوزه کاری حقیر در رابطه با سینما به ویژه کارگردانی و فیلمسازیست..تا حد امکان و توانم در خدمتم..
تا بحال که از حضور دوستان کارشناس بهره بسیار زیادی بردم..با آرزوی موفقیت برای همه به ویژه مدیران محترم سایت..
سلام به تمامی دوستان ضمن عرض تبریک سال نو،امیدوارم که سالی پر از نشاط و سلامتی داشته باشین.
محمد هستم از یزد
تو کار تعمیرات تخصصی لپ تاپ و کامپیوترم
امیدوارم بتونیم از همدیگه چیزای زیادی یاد بگیریم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ravegoat (11-05-13)
|
سلام به دوستان من تازه واردم تا جا بیوفتم کلی طول می کشه
راستی اسم من ارمینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ravegoat (11-05-13)
سلام
موسی هستم از استان گلستان / گرگان
27 سالمه لیسانس نرم افزار
در حال حاضر هم کارشناس رایانه یک ادارع دولتی هستم و هم شرکت خصوصی در خصوص تجهیزات سخت افزار و شبکه دارم
ravegoat (11-05-13)
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks