سلام
من هم ملینام 19 ساله دانشجوی شهرسازی از مشهد
خیلی وقته با شما آشنام ولی تازه امروز عضو شدم!
سایت خوبی دارید واقعا خسته نباشید
امیدوارم عضو مفیدی برای سایت باشم
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abidarsms برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شهر سخت افزار خوش اومدید.
بله. در صورتی که تمایل دارید خدمات خودتون رو معرفی کنید میتونید از انجمن محصولات و سرویس های اینترنتی استفاده کنید.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
پولاد هستم از مشهد 18 ساله
دانشجوی کامپیوتر
علاقه زیاد به اورکلاک دارم
با سلام من متولد 64 مهندس کامپیوتر نرمافزار در زمینه C3 و PHP (php رو 2 ساله کار نکردم) تخصص دارم بیشتر کار کردم اگه عمری باقی بود به ASP.NET و FLASH اما بیشتر برنامه نویسی رو برای دل خودم میکنم نه برای کسب درامد و دوست دارم از یافته هام بقیه دوستام هم استفاده کنم تو چندتا انجمن دیکه مثل DEVELEOPERCENTER , majidonline,barnamenevise , technotox و...... عضوم
id من هرکی خواست پیام خصوصب بده در خدمدتونم
اسمم مجتبی هستش البت امیر مجتبی
با عرض سلام من مهدی هستم 37 ساله از رودهن مدرکم سیکله اما کامپیوتر فولم وهر برنامه ای که باشه میتونم کار کنم و هر کاری که بگید با کامپیوتر انجام دادم تا حدودی هم سخت افزار بلدم
سر بلند و پیروز باشید
سلام
سیاوش هستم از اهواز بیشتر عاشق شبکه و کنترل پهنای باند (ccproxy ) آی تی عشق بی انتهاست . امیدوارم بتونم مفید باشم همونطور که از اطلاعات سودمند بقیه اعضا استفاده میکنم . با آرزوی موفقیت همگی بچه های آی تی در هر زمینه و تخصصی هر چند اندک
|
با سلام و احترام
ارادتمند همه دوستان ، مدیران ، اساتید، کاربران و...
ولی الله هستم از استان کرمان شهرستان بم
تخصصی ندارم ، اما ان شاء الله می خواهم از مطالب ارزشمند و تخصص دوستان بزرگوار استفاده کنم.
موفق باشید
alksdj (03-02-13), M A H R A D (03-02-13), Moein (04-03-13), ravegoat (08-02-13), smrbh (05-02-13)
سلام
ضمن عرض خسته نباشید
محمد هستم از تهران. در زمینه نرم افزار و شبکه مهارت دارم و در مورد سخت افزار هم تا حدی فعالیت می کنم.
لیکن بیشتر تمایل دارم از تجربه دوستان حاضر در انجمن استفاده کنم.
امیدوارم بتونم در کنار شما دوستان فعالیت بیشتر و موثرتری در زمینه IT چه از نظر سخت افزار ، نرم افزار ، شبکه و الکترونیک داشته باشم.
با تشکر و احترام
محمد
سلام به همگی من محمد هستم 17سالمه از تهرانم....بنده در کار موسیقی هستم.گیتار و آهنگسازی بلدم و...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دوستون دارم همتونو اگه کاری چیزی بود در خدمتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هلیا هستم
از تهران ترم 6 الکترونیک
خوشحالم که تو جمعتون هستم....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با کلی سوال و پرسش که کاملا منو گیج گرده....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks