D J V A H I D (10-10-12), ravegoat (08-02-13), Shahryar (09-10-12)
منهم آرش هستم از تهران تخصصم نرم افزار سخت افزار گیم در خدمت همه البته اگه شاگرد همتونم متولد 1365
D J V A H I D (10-10-12), ravegoat (08-02-13), Shahryar (09-10-12)
نام : سید محمدرضا
نام خانوادگی : بنی هاشم
متولد : 05/07/1367
ساکن : تبریز
علاقه مندی ها : سخت افزار - اینترنت - بازی - فیلم و سریال
ورزش های مورد علاقه : فوتبال - پینگ پنگ - شنا
تیمهای مورد علاقه : تراکتورسازی - پیروزی - رئال مادرید - یوونتوس - بایرن مونیخ - منچستریونایتد - پرتقال - اسپانیا - ایران
بازیکن مورد علاقه : کریستیانو رونالدو
بازی مورد علاقه : pes
خوشحالم که بین شما دوستان عزیز هستم و امیدوارم لحظات خوبی رو با هم سپری کنیم .
M.B : ASRock Z97 OC Formula
CPU : Intel Core i7-4790K
RAM : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400
VGA : Intel HD Graphics 4600
SSD : Samsung 840 Pro 128GB
H.D.D : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3
CPU Cooler : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270 - D5 Vario
Power : Corsair AX1200i
Case : Cooler Master HAF X
Blue Rose (09-10-12), D J V A H I D (10-10-12), ravegoat (08-02-13), Shahryar (09-10-12)
من هم اردلان هستم جدیدترین عضو فروم
کلاس اول هستم خوشحال هستم :D
علاقه که یه علاقه ضعیفی و پراکنده ای به سخت افزار داشتم ولی چون قصد خرید سیستم جدید دارم این شد که برای راهنمایی عضو چند تا فروم شدم (لیون و سخت افزار)
بعد همین باعث شد که شعله علاقه به سخت افزار در من شدت بگیره
الانم به شدت درگیر این موضوع نخ سوزن (چیز یعنی مخصوصا :D) بحث شیرین اورکلاکینک اونهم از نوع آبی هستم
امیدوارم که بتونم عضو خوبی باشم و بتونم تو بهتر شدن فروم کمک کنم
سلام من نمسس هستم همین الان ثبت نام کردم سایت عالی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ravegoat (08-02-13)
|
سلام حامد هستم از اهواز
تخصص:net-dvb-pc
تازه هم دارم هک یاد میگرم اگه خدا بخادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.بنده حسین هستم از یکی از شهرستان های شیراز.قبلا برنامه نویسی و طراخی وب سایت و گرافیک کار می کردم ولی فعلا زدم تو خط سخت افزار.
مهندسی کامپیوتر از دانشکده باهنر شیراز گرفتم اگه کسی سوالی در زمینه هایی که گفتم داشته باشه خوشحال میشم بتونم بهش جواب بدم
سلام منم ندا هستم از کرمان در هیچ زمینه ای تخصص ندارم ولی از همه یه کوچولو بلدم رشتم نرم افزاره ولی به یادگیری سخت افزار هم خیلی علاقه دارم .امیدوارم در این انجمن به معلومات سخت افزاریم افزوده بشه
سلام كوچيكتون مرتضي جماليان هستم ساكن گنبد كاووس متولد 69 شغل تنظيم موتور علاقه منديها كامپيوتر موبايل ماشين الكترونيك تعمير ecu ،فني . تازگي ها تو زمينه واتر كولينگ فعاليت ميكنم ،يكي هم ساختم با كمترين هزينه، تو اين زمينه ها ميتونم هم فكر يا راهنمايي كنم بچه هاي گل SSA رو. قربون همتون انشالله دوست خوبي باشم
- علیرضا هستم
- دانشجو حقوق
- عاشق گنو لینوکس
- متنفر ار قانون دلال ها یعنی کپی رایت
- اعتقاد دارم قانون برای تضمین آزادی اومده و ما باید جلوی هر قانونی که صلب آزادی میکنه رو بگیریم ( مثل همین قانون کپی رایت )
- سیستم عامل ویندوز یک سیستم عامل جاسوسی هستش
- حریم خصوصی گوگل توهین بزرگی به همه انسان ها و یکی از بزرگترین خیانت بشر به خودشه
- به حرف های ریچارد استالمن اعتقاد دارم
- تا حدودی از سخت افزار سر درمیارم و معتقدم بیشتر بنچمارک ها دروغ بزرگه
- دکتر حسابی و شریعتی ۲ نعمت و سرمایه بزرگ هستن که ما توجهی بهشون نداریم
- منتظر روزی هستم که ... آن مرد آمد
ravegoat (08-02-13)
جمشید هستم از گردستان بنده در کار سامانه اس ام اس پنل کاربری و پنل نمایندگی هستم آیا میتوانم در انجمن در این رابطه فعالیت داشته باشم
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks