سلام
من تازه عضو شدم
فکر نکنم خیلی فعال باشم
چون بیشتر فعالیتم تو فروم پی سی ورلد خواهد بود
من همان B,J,U هستم
شاید من رو بشناسید
سلام به همگی من احمد رضا هستم 19.9ساله یه چیزیی از اهنگ سازی میدونم خوشحال میشم کمکتون کنم
|
سلام من حامد هستم از استان لرستان شهر درود من دانشجوی رشته نرم افزار هستم اگه کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 25-01-11 انجام شده است علت: تبدیل به فـــــــارسی
من هم سعید تهران 21
امیدوارم انجمنه توپی بشیم
سلام من آنجل هستم اسم مستعاره اما خب اینجوری خودمو معرفی کنم بهتره 21 سالمه دانشجوی رشته IT هستم اما خیلی سر در نمیارم از کامپیوتر انجمنای تخصصی در زمینه کامپیوتر خیلی دوس دارم خودم ناظم یه انجمن هستم یه کم سر رشته دارم تو این زمینه اما اینجا عضو شدم تا مطالب جدید یاد بگیرم
با سلام و خوشامد گویی به همه عزیزانی که به جمع گرم ما پیوستید
Going To Change New HardWare Soon
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !angel! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadreza_yahya برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط B.J.U برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir tizi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariana_hadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sabanafas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr-mossi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alidelkhah برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SI_105 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط binazir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m4m4d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
با عرض خوش امد گویی به تمامی دوستان امید وارم که بتونند از مطالب مفید این سایت استفاده کنند و به کمک هم دیگر بتونیم بار علمی کامپیوتر و تخصصی کشور رو بالا ببریم
موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER
New Season
!angel! (18-02-11), Aaron Swartz (13-03-16), ™Ali (31-01-11), D J V A H I D (30-01-11), Labyrinth (30-01-11), MR TASH (05-03-11), mr-mossi (22-11-11), nima_hl (30-01-11), Shahryar (30-01-11), ViViD (30-01-11)
|
من هم به ورود دوستان عزیز را به مجموعه ی شهر سخت افزار تبریک میگم و بهترین ها را برای شما عزیزان آرزو دارم
موفق باشید ، سیدامیر
سلام من هیدی کوچیک همه ی کسانی که به اندازه ی خودشانهم میدانند هستیم ، من اهل شهرستان بوکان هستم و تاجایی که در توانم باشد کمک خواهم کرد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks