K1LOU (08-10-10)
سلام به همه. من محسن هستم از تهران. کاردانی کامپیوتر گرایش سخت افزار و الان هم دانشجوی مهندسی الکترونیک.
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 18-09-10 انجام شده است علت: تبدیل به فــارسی
K1LOU (08-10-10)
سلام دوستان من پژمان هستم دانشجو مکانیک از اراک اطلاعاتم راجع به سخت افزار و اورکلاکینگ بد نیست خوشحال می شم همکاری کنم بت گروه پی سی نتورک همکاری کنم .
K1LOU (08-10-10)
سلام بر همگی...!
امین گرامی هستم عاشق گرافیک رایانه ای...........کار اصلیم هم مدلسازی سه بعدی با نرم افزار 3DS MAX هست!امیدوارم بتونم در زمینه گرافیک به دوستان کمک کنم!
K1LOU (20-11-10)
بنیامین هستن 29 ساله
لیسانس مهندسی پزشکی
عاشق اوبونتو
K1LOU (20-11-10)
|
با سلام و درود به همه دوستان خوبم
وحید هستم 27 ساله از گرگان
مهندس کامپیوتر
K1LOU (20-11-10)
سلام من سعید هستم دانشجوی کامپیوتر در زمینه برنامه نویسی مشکلات فروانی دارم با کمک شما می خوام این مسله را حل کنم
با تشکر
K1LOU (20-11-10)
سلام من داود هستم خوشحالم که تو این انجمن عضو شدم من دانشجوی کامپیوترم خوشحال میشم با بچه های کامپیوتر تبادل اطلاعات کنم
K1LOU (20-11-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Castania1984 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط peji_2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINGERAMI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط byasini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid2626 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeeds12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدورود شما دوستان رو به انجمن PCNetwork خیرمقدم می گویم و بهترین ها را براتون آرزو دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dnv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید ، سید امیر
سلام من علیرضا هستم از تهران
و قصد دارم در قسمت فروش مودم و فلش مموری و ...فعالیت کنم.
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...693#post214693
با سلام خدمت دوستان ، من حسن هستم از غرب تهران.عشق پرسپولیسم و زنده باد هرچی پرسپولیسیه. تخصص خاصی ندارم ولی تا حدودی سخت افزار واردم
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks