منم امیر هستم 18 سالمه و پشت کنکورم. علت پشت کنکور بودنم اینه که خانواده دوست ندارن برم دانشگاه آزاد.
حالا از این موضوع که بگذریم ، من در زمینه سخت افزار و اسمبل سیستم مهارت دارم و گه گاهی هم تعمیرات سخت افزار (البته مبتدی) انجام میدم. گه گاهی هم یه سری قطعه به دستم میرسه و ازشون بنچ مارک میگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا تو کار اورکلاک بودم ولی الان دیگه کمتر اور میکنم (چون سر همین قضیه 2 تا سیستم ترکوندم و مجبور شدم که یکیش رو بفروشم و یه سیتم نو اسمبل کنم، البته اون سیستمی که نفروختمش کاملا از بین نرفته و هنوز هم کار میکنه ولی به صورت دست و پا شکسته و هر کاری هم میکنم دمای CPU پایین تر از 60 درجه نمیاد. خوشبختانه چون یکیش رو فروختم و سیستمی نو اسمبل کردم این یکی رو در حالت معمولی استفاده میکنم و باهاش اورکلاک انجام نمیدم و اگر هم انجام بدم با برنامه ای که خود ASUS تو مادربورداش داره اور میکنم راستی یادم رفت بگم که رو این سیستم تازهه مین ASUS گذاشتم اون 2تای قبلی هم یکی مینش ASUS بود و یکی هم Albatron ، الان مشکلی ندارم و اون سیستمی که داغونش کردم رو استفاده نمیکنم اگر هم استفاده بکنم خیلی کمه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
راستی یادم رفت بگم که تو رشت هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از مدیران سایت و تمام بچه های گل سایت به خاطر زحماتشون
امیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks