سلام به همه بچه هاي خوب انجمن . من فرشاد هستم 19 ساله دانشجوي كارداني كامپيوتر هستم .
عاشق سخت افزار و اينترنت .
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه بچه هاي خوب انجمن . من فرشاد هستم 19 ساله دانشجوي كارداني كامپيوتر هستم .
عاشق سخت افزار و اينترنت .
KING (30-10-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshad_hp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدورودتون رو به انجمن تبريك ميگم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحال ميشيم اگر بتونيد در انجمن فعاليت، و به دوستان خودتون كمك كنيد. بلكه از اطلاعات شما هم استفاده بشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشيد...
Curtis (21-10-09), Hessam_7800gtx (22-10-09), KING (30-10-09), Shahryar (21-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks