خوش اومدی محمد جان.
منتظر فعالیتهات هستیم
عضو VIP شهرسختافزار
خوش اومدی محمد جان.
منتظر فعالیتهات هستیم
जीवन एक धोखा है.
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام جلال هستم . مدرس دوره هاي ICDL و سخت افزار و فتوشاپ هستم
اميدوارم بتونم كمكي كنم هم چيز ياد بگيرم و هم ياد بدم .ممنون از لطف شما
Xtreme (06-09-08)
کاربر شهرسختافزار
همگی به انجمن خوش آمدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
کاربر شهرسختافزار
خوش اومدین جلال جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aras54 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم بتونیم از تخصصتون برای بالاتر بردن بار علمی انجمن استفاده کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
سلام من طاها هستم از یزد لیسانس کامپیوترم اما توی مبحث سخت افزار خیلی اشکال دارم به جمع شما پیوستم شاید علمم تو این وادی زیاد بشه امید وارم هم بتونم کمک کنم هم کمک بگیرم
کاربر شهرسختافزار
یه سوال در مورد پاور دارم چطوری باید بفهمیم یه پاور وات real اون چنده؟ اگه کسی می دونه لطفا راهنماییم کنین؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
طاهای عزیز خوش اومدی.
سئوالت رو در بخش مربوط به خودش مطرح کن.
जीवन एक धोखा है.
سلام منم میلادم.
یه چند وقتی به انجمن نتونستم بیام
امیدوارم از این به بعد همکاریه بهتری داشته باشیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (02-02-10)
با سلام
علیرضا رضائی متولد 66/1/1 رشتم عمران - عمران دانشگاه تهران مرکزی . علاقمند به سخت افزار ، بیشتر پای کامپیوتر و خیلی کم فیلم میبینم مگر دست رسی کامپیوتر نداشته باشم . علاقمند به موسیقی پاپ و از خواننده های قدیمی بدم میاد استثنا هم وجود نداره مگر در مورد آهنگها شاخ ( مثلا از داریوش قابل توجه مهراد ) . و دارم یه کیس میسازم که تموم شد توی فروم میزارم . البته بعضی از دوستان یک سری اطلعات در موردش ازم کسب کردن و اینکه اینجا کسی هست که از الکترونیک سر در بیاره چون میخوام برای فنهای کیس فن کنترل بزارم .
و دیگه اینکه تازه هم عضو نشدم قبلا عضو بودم داشتم فعالیت توی فوروم رو شروع میکردم که فروم فیل تر شد و تازه چند روزی هست که دوباره فعالیت خودم رو شروع کردم و امیدوارم توی این فورم دوستان زیادی پیدا کنم و دوست خوبی هم برای شما باشم توی سخت افزار هم یه چیزهایی برای گفتن داریم ولی اینجا اونقدر استاد هست که ما فقط استفاده میکنیم .
با تشکر
D J V A H I D (06-09-08), M A H R A D (06-09-08), Ramin_Zero1818 (06-09-08), Shahryar (07-09-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام
شهاب هستم 22 سالمه
كارداني كامپيوتر نرم افزار دارم
علاقمم سخت افزار و برنامه نويسي هست
6 سال تو كار سخت افزارم
اميدوارم بتونم در كنار همه پيشرفت كنم و اگه كمكي از دستم بر بياد دريغ نميكنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks