خیلی خوش اومدی میلاد جان. ورود شما رو به خانواده بیش از پنجاه هزار نفری پی سی نتورک تبریک عرض میکنم. امیدوارم که از تجربیات یکدیگر کمال استفاده رو ببریم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میلاد جان به انجمن خوش آمدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milove برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خوش اومدی میلاد جان. ورود شما رو به خانواده بیش از پنجاه هزار نفری پی سی نتورک تبریک عرض میکنم. امیدوارم که از تجربیات یکدیگر کمال استفاده رو ببریم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بر دوستان
منم مهدی ام از قم بیشتر احتیاج به کمک دارم تا کمک کردن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه کاری از دستم بر بیاد در خدمتم
arven_andomil (12-10-08), Fog (13-10-08)
سلام دوستان
کاریزما هستم از دهلی نو سابقه فعالیت در بازیسنتر و دارینوس رو دارم بخاطر تاپیک "کارگاه ساخت یوزربار" عضو این سایت شدم ولی دیگه دلم نیومد از شما دل بکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا این سوال پیش میاد که ایرانی هستم یا هندی ؟! هند چیکار میکنم ؟! باید بگم ایرانی هستم و تا چند ماه دیگه میام ایران !
از فایرفوکس استفاده میکنم
از فوتوشاپ استفاده میکنم و بیشتر با ساخت یوزربار حال میکنم !
اهنگ رپ گوش میدم مخصوصا از هیچکس و یاس و TM
arven_andomil (12-10-08), D J V A H I D (17-10-08), Fog (13-10-08), M A H R A D (12-10-08)
به هر دو شما دوستان عزیز اقای مهدی و اقا کاریزما به انجمن خوش امد میگیم.
در خدمت شما دو بزگوار هستیم و از اطلاعات مفید و ارزشمند تان نهایت استفاده رو می بریم.
باکمال احترام و سپاس از شما عزیزان محترمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر دو شما دوستان عزیز اقای مهدی و اقا کاریزما به انجمن خوش امد میگم
امید دارم ساعات خوشی را در این فرم و در کنار دیگر اعضا سپری کنید
با سپاس امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام سلام
منم mely joooooon اشسفشئ
خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم.
من دانشجوی مهندسی صنایع در تهران هستم.
تا بعد
Ramin_Zero1818 (14-10-08)
خیلی خوش اومدی به خانوداده بزرگ پی سی نتورک
जीवन एक धोखा है.
سلام
مهدی هستم،
انجمن خوب و پرمحتوایی به نظر میاد.
امیدوارم بتونم برای دوستان مفید باشم.
خوش اومدی امید واریم از اطلاعاتتنون استفاده کنسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_s82 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks