برای همه ی انجمنها ؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟ فکر کنم برای دو تا انجمن بالا نیازی باشه و به خصوص مفید هم هست برای آشنایی افراد با محیط فوروم.
कभी हार
|
|
برای همه ی انجمنها ؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟ فکر کنم برای دو تا انجمن بالا نیازی باشه و به خصوص مفید هم هست برای آشنایی افراد با محیط فوروم.
کاربر افتخاری انجمن
کار خوبی کردی شریار عزیز...!!
این طوری تعداد اعضا بیشتر میشه...
مرسی..
بهنام
کاربر افتخاری انجمن
شهریار جون مطمئنی درست شد؟من تست کردم همه انجمن ها رو برای من نشون داد!!!
مطمئنی کار درستی باشه؟
آخه اینطوری یکی ببینه باید برای دیدن اطلاعات مورد نظر عضو بشه که دیگه نمیاد چون 90% مردم بی حوصله هستن...
कभी हार
عزیزم این کار مرحله به مرحله پیش رفت یعنی اول ثبت نام سریع شد و حالا هم برای اینکه حق بچه ها ضایع نشه این کار انجام شد چون می تونست کسی که اصلا عضو نیست تمام تاپیک های انجمن را ببینه ولی الان دیگه نمی تونه وارد تاپیک ها بشه ...
- - - - -
بهنام جان الان درست شد!
باتشکر شهریار
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
بله این کاملا منطقی به نظر میرسه دلیلی نیست که غیر عضو بتونه از تمام انجمن بازدید کنه
کار خوبی بود شهریار جان
زدي تو خال ولي مشتري هاي اين تاپيكم كم شده نه كسي نظر ميده نه كسي كمكم ميكنه :25::25:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=394
कभी हार
عزیزم من حدود 286 نفر اد لیست دارم توی یاهو دارم و وقتی سند تو آل می کردم بچه ها می دیدند یه سری اما هیچ کدوم عضو نمیشدند . گفتم چرا ؟ گفتند که نیازی نیست چون بدون عضو شدن هم می تونی ببینی...
عزیز من خیلی در این زمینه وارد نیستم ولی اگه رسیدم کمک میکنم..
باتشکر شهریار
حق آب و گل داره
کار خوبی بود شهریار جان
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks