میگم آقا شهریار...نمیشه این گزینه های Activity و Longivity و... به قالب Default سایت اضافه بشه!
این قالب هم راحتتر لود میشه هم رنگ آمیزیش آرامش بیشتری به آدم میدم...فقط حیف که اینارو نداره!
میگم آقا شهریار...نمیشه این گزینه های Activity و Longivity و... به قالب Default سایت اضافه بشه!
این قالب هم راحتتر لود میشه هم رنگ آمیزیش آرامش بیشتری به آدم میدم...فقط حیف که اینارو نداره!
D J V A H I D (16-10-08)
|
|
कभी हार
دوست عزیز من یک سوالی دارم خدمت شما : چرا شما اصلا پست های بنده را نمیخونید ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بنده توی پست که عرض کردم این قالب تا این لحظه فقط به صورت پایه ای بروز شده برای vBulletin 3.7 و امکانات و پلاگین ها اضافه میشه . لطفا یکبار دیگه مطالعه بفرمایید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
D J V A H I D (16-10-08), M A H R A D (15-10-08), N0m@d (15-10-08)
والا این پست شما مربوط به قالب 2 بود و پیشنهاد من مربوط به قالب دیفالت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهرحال اگه اشتباه از من بود ببخشید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (15-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks