ببین هدف این است که همه تیم یک شکل و یک طرح رو استفاده کنن پس نیازی نیست همه درست کنن بعلاوه شما و بقیه کاربرها میتونید با نظر دادن باعث بهتر شدن این طرح بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم دارم روش کار میکنم باید ببینم نظر شهریار در این مورد چیه ؟ آیا پس یس نتورک رو هم طراحی کنم یا همین شهرسخت افزار بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو هم متذکر بشم اگر دوست دارید در این امر سهیم بشید یک ایمیل به من بزنید تا بگم چکار کنید و خصوصیات رو براتون بفرستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم تاکید میکنم من رو از نظرات خودتون بی بهره نگذارید
با تشکر فراوان امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks