Labyrinth (24-10-08)
جاده موفقیت، جاده ای است بی انتها، بدون تابلو و علامت های معمول و تو هر کجای آن که باشی موفقی.
این جاده را در قالب های جاری جست و جو نکن. راهیان این راه بشناس و زندگی آن ها را مطالعه کن. الگوهای موفق دست یافتنی هستند به شرط آن که ما اهل کار باشیم.
امیدوارم که به همین زودی تمامی مشکلات شما رفع بشه و بر گردی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (24-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
میبینم که با رفتن من همه دارن بار و بندیل رو میبندن !!! میدونم مشکلات کاری و تحصیلی این روزا زیاده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. واست آرزوی موفقیت و تندرستی میکنم. هر کجا که هستی موفق باشی امیر جان micron جان یا destiny عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید داش حسینم کوله بار سفر بسته ... تو دیگه کجا ؟ واسه تو هم آرزوی سعادت و خوشبختی در کلیه امور زندگی میکنم. یادت نره اومدی شیراز یه سر بیای خونه ما یه نگاه به سیستم پوکیده ما بندازی ... موفق باشید.!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفته های مجید جان کاملا تائید میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. من یکی که دیگه واقعا وقت سر خاروندنم ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . ولی سعی میکنم روزی 20 دقیقه رو بیام به دوستان گلم تو پی سی نتورک سری بزنم ... دیگه خلاصه مشغله کاری و تحصیلی این روزا رو همه دارن . موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (24-10-08), Majid OC (25-10-08), Overclocker (22-10-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
امیر جان موفق باشی رفیق گل وقت کردی تو مسابقه های گرافیک شرکت کن
जीवन एक धोखा है.
Labyrinth (24-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
انشا الله می بینمت دوباره...
مطمئنا دوری از PCN می تونه برات سخت باشه.
به امید دیدار مجدد امیر جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به امید بازگشت دو باره تانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (24-10-08)
چه خبره همه رو میرم دارم میرم کار دارم ایناا گیر کردن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار ودرس که ماله همه هست اکثریت بچه ها محصلن
خلاصه استفاده کردیم از حضور دوستانی که میخان برن
به سلامت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
Labyrinth (24-10-08)
منم با شهریار موافق هستم
آخه یعنی چه ؟؟؟
هرکی نتونه بیاد تو اطلاعیه های انجمن اعلام بکنه من نمیتونم بیام
این کار خیلی زشته چون روحیه بقیه کاربران رو خراب میکنه
اگه یه مدتی نیستید میتونید از طریق پیام خصوصی با کسی که دوست هستید اعلام کنید که یه مدتت نمیتونید بیاید انجمن
به هر حال شرمنده ام که رک گفتم
خیلی دوست دارم امیدوارم زودتر بر گردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (25-10-08), leili1 (25-10-08), M A H R A D (24-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks