میبینم که با رفتن من همه دارن بار و بندیل رو میبندن !!! میدونم مشکلات کاری و تحصیلی این روزا زیاده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. واست آرزوی موفقیت و تندرستی میکنم. هر کجا که هستی موفق باشی امیر جان micron جان یا destiny عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید داش حسینم کوله بار سفر بسته ... تو دیگه کجا ؟ واسه تو هم آرزوی سعادت و خوشبختی در کلیه امور زندگی میکنم. یادت نره اومدی شیراز یه سر بیای خونه ما یه نگاه به سیستم پوکیده ما بندازی ... موفق باشید.!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفته های مجید جان کاملا تائید میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. من یکی که دیگه واقعا وقت سر خاروندنم ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . ولی سعی میکنم روزی 20 دقیقه رو بیام به دوستان گلم تو پی سی نتورک سری بزنم ... دیگه خلاصه مشغله کاری و تحصیلی این روزا رو همه دارن . موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

پاسخ: در اوج باید سقوط کرد ( خداحافظی )
 پاسخ: در اوج باید سقوط کرد ( خداحافظی )

Bookmarks